Съвсем скоро след като стана глобален посланик на Lacoste, Винъс

...
Съвсем скоро след като стана глобален посланик на Lacoste, Винъс
Коментари Харесай

Винъс Уилямс засне първата си фотосесия за Lacoste


Съвсем скоро откакто стана световен дипломат на Lacoste, Винъс Уилямс към този момент може да се похвали с първата си фотосесия за световноизвестния френски бранд. Носителката на седем трофеи от Големия шлем даде изявление пред Vogue, в което съобщи, че въобще не се е замислила, когато еп олучила офертата, и се изрече доста ласкаво за креативния шеф на компанията Луис Троте, чието дело е новата сбирка.

„Нейните облекла в действителност те пробразяват, когато ги облечеш. Смятам, че всеки човек би трябвало да се посвещава на нещата, които го вършат благополучен. За мен едно от тези неща е модата. Това е бизнес, в който се усещам доста комфортно“ – показа петкратната шампионка на Уимбълдън.

„Луис е измежду моите фешън идоли и е необикновено, че имам опцията да работя с нея. Тя ме кара да се стремя да бъда по-добра, да желая да работя по-упорито и постоянно да влагам всичко от себе си, без значение с какво се занимавам“ – добави американката.

От своя страна Троте също засипа със суперлативи носителката на седем трофеи от Големия шлем. „В момента съм малко прочувствена, тъй като съм огромен почитател на тениса и е изумително, че мога да работя с някого, към който изпитвам толкоз огромно почитание. Не приказвам единствено за играта на Винъс, само че и за нейните полезности и за вижданията ѝ за живота. Това, което е постигнала като състезател и персона, е доста вдъхновяващо за всяка една жена по света“.

Кадри от фотосесията на Винъс Уилямс за Lacoste можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР