Съвсем скоро ще започнат продажбите на ново устройство на Aorus,

...
Съвсем скоро ще започнат продажбите на ново устройство на Aorus,
Коментари Харесай

Gigabyte представи геймърската компютърна мишка Aorus M5

Съвсем скоро ще стартират продажбите на ново устройство на Aorus, дъщерната компания на тайванския софтуерен колос Gigabyte. Това е компютърната мишка с кодово име M5. Използва се оптичния датчик Pixart PMW3389 с резолюция 16 000 dpi без интерполация. Новата мишка е от горния ценови сегмент на геймърските манипулатори.



Gigabyte Aorus M5 е жична ергономична мишка за дясната ръка с гумени допълнения от двете страни. Системата за разпределение на тежестта се базира на пет дребни тежести, които дават опция за гъвкаво конфигуриране на центъра на тежестта и тежестта на мишката в границите от 118 до 130,5 грама. Използват се японските превключватели Omron с запас от 50 милиона клика.



Специалния датчик Pixart PMW3389 е с резолюция 16 000 точки на инч и може да наблюдава придвижвания със скорост до 400 IPS (10,15 метра в секунда) при оптимално ускоряване 50 G. Възможно е тънкото контролиране на резолюцията с акуратност 50 dpi. Честотата на освежаване е 1000 Hz.

Настройката на другите параметри и записа на макросите става благодарение на приложението Aorus Engine. Поставена е RGB подсветката RGB Fusion, разпределена в две обособени зони. В анонса цената на устройството не е оповестена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР