Съвсем скоро ще се навършат 21 години от трагичната смърт

...
Съвсем скоро ще се навършат 21 години от трагичната смърт
Коментари Харесай

Падна поредната голяма тайна на принцеса Даяна! Шокиращо е какво е правила на всеки две седмици

Съвсем скоро ще се навършат 21 години от трагичната гибел на принцеса Даяна. Въпреки, че от злощастната нощ на 31 август 1997 година мина доста време надали има жена, която да не си спомня с трогване за нея и да не се възхищава на запаметяващата й се усмивка, румените бузи и роклите с колан, написа jenata.blitz.bg/.

Но има едно нещо, което за огромна част от феновете й си остава вечно нейна запазена марка. Това е безупречната й къса коса.



В скорошнo изявление Ричард Далтън - персоналният коафьор на Даяна, разкри огромната й загадка.

Заради манията на хората по принцесата, косата на Даяна е била рязана по доста малко на всеки няколко седмици. И то скрито.



„ Имаше същински фурора всякога щом тя се появяваше с нова прическа. Каквото и да направя с косата ѝ, се превръщаше в вест от първа страница “, споделя той пред Town and Country.

Затова и принцесата била обезпокоена, че когато понижи косата си, заменяйки дължината до раменете с по-къса прическа, това ще превземе новините.



Тогава Далтън предложил да лишава от косата ѝ допустимо минимум количество, с цел да бъде смяната незабележима.

„ Трябваше да сме доста деликатни и да отстраняваме единствено по четвърт инч (0,6 см – б.р.) в продължение на няколко седмици “, й предложил той.



Крайният резултат е текстурирана пикси прическа, която се появила под прожекторите последователно, без да повдигне подозрения.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР