Съвсем скоро ще разберем дали Новак Джокович ще получи възможността

...
Съвсем скоро ще разберем дали Новак Джокович ще получи възможността
Коментари Харесай

Делото Джокович: Съдиите се оттеглиха, не е ясно кога ще в...

Съвсем скоро ще разберем дали Новак Джокович ще получи опцията да се бие за 21-ата купа от Големия шлем, десетата в Австралия и дали ще влезе в историята на тениса. От една страна са " остри " политици, медии и болшинството от популацията на Австралия, а от друга - най-хубавият тенисист в света, който просто желае да се състезава.

Бъдете с " Марица ", ще следим цялото тестване онлайн, ще ви осведомяваме за обстановката минута по минута.

Видеопредаването можете да гледате под текста.



05:37 Край на чуването!
Съдът се отдръпна, с цел да прегледа доводите. Както сподели гръмкият арбитър, той се надява, че късно следобяд ще успее да осведоми и двете страни за по-нататъшния ход и дали решението ще бъде взето през днешния ден или може би утр0е.

05:32 Ууд: Ще търсим неотложно освобождение
„ Ако съдът се произнесе в наша изгода, ще желаяме Новак да бъде освободен неотложно. Веднага, в границите на 30 минути “, сподели Ууд.

04:11 Директива за птиците: Ууд ви попита - " къде са вашите доказателства "
Съдът напомни на Стивън Лойд, че юристът на Новак Джокович е задал въпрос, за какво страната приканва, че Новак съставлява заплаха, че популяризира антиваксинални настройки и въздейства на хората да не се имунизират.

4:56 " Джокович има огромно въздействие в Сърбия и по-малко от половината от популацията е имунизирано там "
Адвокатът на държавното управление на Австралия отговори на отбраната на Новак Джокович, че е голословно разгласен за антиваксьор с извънредно необичайно изявление, а също по този начин загатна " доказателства ", че тенисистът е срещу имунизацията.

- Предоставихме доста доказателства, че Джокович е срещу имунизацията против Ковид, ще повторя този материал. Има доказателства от предишното, че сме прави и разчитаме на тях. Искам да отговоря на моя сътрудник, който сподели, че би трябвало да има доказателства, че господин Джокович е повлиял на имунизацията, признавам, че министърът не е декларирал това, само че може да се заключи, че Новак Джокович има най-голям статут в Сърбия, статут на икона и какъв резултат има той там. В родината на Джокович единствено по-малко от половината от популацията е имунизирано и той един път разкритикува държавното управление там за въвеждането на имунизация и даже има доказателства за това. Поради това министърът съумя да показа доказателства, имаше ги.

3:29 Пауза!
Процесът най-сетне беше отсрочен, съдиите попитаха юриста на Лойд какъв брой още време му би трябвало, когато той сподели, че има потребност от още един час, беше оповестена едночасова отмора.

3:04 Прокурорът засегна противоречивото изявление за " L`Equipe ".
„ Дори когато знаеше, че има корона, той отиде на изявление и фотосесия, което означаваше да си смъкна маската “, сподели представителят на страната.

03:02 Адвокатът на австралийското държавно управление упорства, че Новак е срещу имунизацията
Адвокат Лойд упорства, че Новак Джокович е срещу имунизацията, макар че най-хубавият тенисист в никакъв случай не е работил по този начин.

„ Изявленията на Джокович, само че и текстът от Би Би Си, единствено удостоверяват мнението на управляващите, че той е срещу имунизацията. Още преди имунизациите да са налични, той беше срещу. Сигурно е, че остави място за смяна на отношението, само че публичните му възгледи не са в интерес на имунизацията ", сподели Лойд.

След това той продължи да подлага на критика сърбите, заявявайки, че наличието на Новак в Австралия, като се има поради неговата известност и въздействието, което оказва върху хората, сигурно би представлявало сериозен риск за австралийците.

„ Той е модел за подражателство за мнозина и защото неотдавна подцени мярката за covid, престоят му в Австралия може да насърчи сходно държание “, сподели Лойд.

2:52 Това не е добре, съдията упорства за " здрав разсъдък "
Въпреки че екипът на Джокович настояваше за доказателствата и обстоятелствата, съдията и юристът на страната упорстват за " здрав разсъдък ".

„ Думата доказателство не би трябвало да се схваща неправилно. Необходимо е да има материал, който включва рационалното и рационално потребление на усещането и здравия разсъдък, на мястото, където се взема решението. Човек би трябвало да бъде деликатен, когато приказваме за доказателства. „ Преди решението, в допълнение към материала, е належащо да се включи това, което може да се научи от разбирането на здравия разсъдък и възприемането на това, което е от голяма важност за живота в общността “, сподели арбитър Джеймс Алсоп.

2:45 Отбрана на Австралия: Министър Хоук има право да възприема това
„ В тази фаза на пандемията... Новак можеше да бъде имунизиран, в случай че искаше. Фактът, че той към момента е неимунизиран, демонстрира неговия избор и отношение... Министър Хоук има право да го възприема по този метод “, стартира държавният юрист господин Лойд.

Той добави, че повода на Новак да не се имунизира е, че е бил инфектиран с covid-19 през декември, само че уточни, че сръбският тенисист е можел да бъде имунизиран и преди този момент, защото пандемията е траяла повече от две години.

01:38 Заключение на правния екип на Новак
В заключението си депутатът Ууд уточни несъгласието във обстоятелството, че министър Хоук не е попитал Джокович за настоящата му позиция по отношение на имунизацията, макар че той твърди, че " тенисистът има добре познато мнение за имунизацията ".

Вместо това министър Хоук разчита на остарял текст на BBC, оповестен преди да бъде направена каквато и да е ваксина против covid-19, с цел да „ потвърди “, че Новак е срещу имунизацията.

„ Разчитането на остаряла публикация е изцяло отвън подтекста “, заключи Ууд, поставяйки завършек на презентация, траяла повече от час и половина.

01:33 Отказана пауза
Съдиите предложиха едночасова отмора, само че представителят на щата Австралия Лойд отхвърли обедна отмора и незабавно стартира презентацията си.

2:22 Ууд е към края си
Първият човек на отбраната на Новак акцентира, че ще приключи скоро, след към 15 минути. Той се занимава с третата точка на отбраната и в този момент сподели:

„ Там, където има доказателства, рационални доказателства, че решението на министъра, че наличието на Джокович в Австралия може да докара до следствията, за които приказва министърът, че настроенията срещу имунизацията ще процъфтяват. Ако доказателствата са съществували, те биха могли да бъдат разпознати, само че министърът не е показал такива. "

2:14 The Guardian: Wood унищожава причините на австралийското държавно управление
Британският " Гардиън " също следи деликатно това чуване, а техният публицист Пол Карп написа, че юристът на Новак " унищожава причините на австралийското държавно управление ".

02:08 " Вашата безнаказаност е перверзна "
Тежките думи на представителя на Новак Ууд:

Мога единствено да опиша неуспеха на министър Хоук да прегледа следствията от депортирането на моя клиент като извращение. Всъщност има нещо извратено в толкоз тясно пояснение на член 133, писмен знак в) от закона.

02:05 Ууд уточни минусите на решението на министъра
„ Г-н Хоук трябваше да реши сред две благоприятни условия, с цел да проучва и двете благоприятни условия: Какви ще бъдат по-големите вреди? Бунтове заради депортиране или протести заради престоя на Новак Джокович в Австралия? “

Той направи еднообразен ход и избра единствено един вид, без въобще да обмисля другия вид “, сподели юрист Ууд.

1:54 Адвокатът на Новак взриви решението на министър Хоук
Никълъс Ууд, представител на Новак, показа причини, които са повече от мощни в интерес на първата ракета в света, в които изрично отхвърля Джокович да съставлява опасност за публичното здраве, както заяви министър Хоук.

1:42 Земетресение в правосъдната зала, цунами на брега
Докато очите на цяла Австралия са ориентирани към случая с Новак Джокович, от изток идва цунами, породено от изригването на вулкан на остров Тонга.



1:39 И Адрия тур се загатва
Защитата на Новак акцентира, че Новак Джокович в нито един миг не е подкрепял нарушаването на обществената отдалеченост на проведените от него шампионати в Сърбия и Хърватия, което е довело до по-голям брой инфектирани.

1:35 Аферата L`Equipe
Правният екип на Новак засегна обстоятелството, че Джокович е отишъл на изявление с журналиста на френския " L`Equipe ", макар че е знаел, че е инфектиран с covid-19.

„ Новак Джокович е наясно, че е била неточност в оценката “, сподели юрист Ууд.

1:31 " Срам и парадокс "
Гласът за Виктория, екип от юристи от австралийския щат Виктория, назовава аргумента, показан от министър Хоук в решението за отменяне на визата за Джокович, за срам.

„ Хок свърза митингите против имунизацията, в които Джокович даже не беше упоменат. Адвокат Ууд съобщи, че Джокович в никакъв случай не е приказвал за някое активистко придвижване. Той уточни, че първият случай, в който Новак беше упоменат в подтекста на придвижванията срещу имунизацията, се случи, когато Джокович за първи път остана без виза. Чист парадокс! “, се показва.

1:21 Новак не е " воин на австралийските антиваксини "
Министър Хоук се оправда с това, че не е взел решението въз основа на настоящите възгледи на Новак Джокович за имунизацията, а заради заплахата наличието на Новак да насърчи настроенията против имунизацията и евентуално да докара до условия, при които хората отхвърлят да получат имунизацията или реваксинация.

Адвокат Ууд сподели, че изказванието на министъра не е правилно, както и фактът, че Новак е станал " воин на австралийските антиваксини ".

" Клиентът ми получи поддръжката на своите почитатели, както и на хора, които се помириха с метода, по който му беше анулирана визата. Антиваксърите се възползваха от опцията да излязат на улиците, макар че Новак в никакъв случай не е подкрепял сходни екстремистки групи ", акцентира Ууд.

1:12 Министърът изглеждаше въодушевен от медиите
Адвокатът загатва известия в медиите, които са повлияли на решението на Хоук, изключително текста на BBC, който се занимава с мненията на Новак по отношение на имунизацията, както и отчетите на английската работа за „ заплахата от цивилен безредици, ориентирани от антиваксъри “.

- Джокович в никакъв случай не е бил срещу имунизацията, Новак сподели, че не е специалист и желае да избере най-хубавото за тялото му и не желае някой да го принуждава да получи имунизацията, с цел да се състезава, сподели юристът на Джокович.

1:09 Около 75 000 души гледат предаването
Около 75 000 души сега наблюдават процеса против Новак Джокович единствено посредством формалното предаване в YouTube.

1:01 Министър Хоук хитрува
Адвокатите на Джокович продължиха да упорстват за изказването на министъра на имиграцията Алекс Хоук, който не загатна здравното освобождение на най-хубавия тенисист в света като причина за лишаване на визата му преди процеса, заради чиято хипотетична недостатъчност визата на Джокович е отнета. финален път.

- Министърът сподели едно, реши друго, сподели отбраната на Новак.

0:55 Депортирането може да провокира безпорядък
Адвокатите на Новак се пробват да оспорят аргумента на министъра на имиграцията Алекс Хоук, заявявайки, че възможното депортиране на Новак може да аргументи доста повече вреди от престоя му в страната.

- Депортирането може да докара до митинги против имунизацията и нарушение на публичния ред и мира, причинявайки вреди както на Австралия, по този начин и на самия Джокович, сподели юрист Ууд.

0:50 Защитата на Новак се концентрира върху изказването на Хоук
Адвокатът на Новак Никълъс Ууд е на крайници и отива в съда. Ууд декларира, че първоначално желае да се концентрира върху изказването на министър Хоук за аргументите за лишаване на визата на Джокович.

0:48 Тричленен съвет за взимане на решения допустимо най-бързо
Съдия Алсоп изясни, че е образуван тричленен правосъден състав, с цел да се произнесе допустимо най-скоро присъдата по това дело, тъй като Australian Open стартира в понеделник. В превод - окончателното решение е належащо допустимо най-скоро.

0:45 „ Трябва да сме подготвени до обяд “
Съдията уточни, че чуването не би трябвало да продължи дълго, само че сигурно няма да слага времеви рамки.

„ Трябва да приключим до обяд и в случай че това не се случи... сигурно няма да ви лимитирам “, сподели арбитър Алсоп.

0:32 Делото стартира

Процесът против Новак Джокович стартира и първоначално основният почитаем арбитър Джеймс Алсоп изяснява случая пред присъстващите, изключително за какво съди правосъден състав, а освен един.

0:31 Почти цяла Австралия е реваксинирана
До 93,8% от австралийците на възраст над 16 години са били реваксинирани.

0:16 Ами в случай че Новак завоюва делото?
След привършване на чуването ще бъде известна ориста на сръбския тенисист, а тричленният съдийски състав Дейвид О`Калаган, Антъни Бесанк и Джеймс Алсоп ще позволи всички алтернативи. Има три разновидността за Новак, в случай че и този път излезе победител.



0:00 Новак отиде на съда
Появи се и първото видео на Джокович, който напусна скандалния хотел " Парк " и отиде в съда и ново съвещание, на което ще се бие за повторно против австралийския съд.
Свързани вести 20 неща, които сигурно не знаете за Новак Джокович Министър: Джокович е неприятен образец, ще плъзнат антиваксъри
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР