Съвсем скоро се навършват 40 дни от една от най-големите

...
Съвсем скоро се навършват 40 дни от една от най-големите
Коментари Харесай

Не, не е самоубийство! Кали със скандална изповед за Денис, фалшивите му приятели и лъжите

Съвсем скоро се навършват 40 дни от една от най-големите нещастия в актуалната българска музика - гибелта на Денис Теофиков. И до момента в който всички считат, че става въпрос за самоубийство, поп-фолк певицата Кали, която е близка със фамилията на Денис, е на друго мнение. 

" Всички ние сме отговорни за преждевременната гибел на Денис Теофиков и то доста преди да си отиде физически от този свят ", съобщи тя пред NOVA, като добави, че верояотно доста хора ще бъдат наранени от нейните думи. " Ако бяхме същински консуматори на изкуството, нямаше да позволим той да не е номер едно ", добави още тя.

Виж още: За какво Тони Стораро се кара на Фики? И какво Фики не харесва в себе си 

По думите на Кали физическата липса на Денис през днешния ден може да е случай, трагичен случай или непредумишлено ликвидиране. " В никакъв случай не бих споделила, че е самоубийство, познавайки Денис и родителите му ". По думите на поп-фолк звездата към момента тече следствие, което ще каже какво се е случило. Но поради тиражираното самоубийство Денис останал без опело.

Що се отнася до самото заравяне, Кали показа, че е очаквала доста повече хора, като тя направи параленост с погребенията на Тоше Проески и Пантелис Пантелидис, чиято крах станала мотив за народен печал. По думите на Кали на погребението на Денис са отишли доста хора, които просто желали да бъдат отразени от медиите, че са там. Много близки негови другари, сътрудници от поп-фолк сцената, не участвали, а по-късно и не прекратили участията си в символ на печал. 

Виж още: Джино се фука със свиреп коли, сподели и калашник

Кали съобщи още, че родителите на Денис не упрекват никого за случилото се. Тя дефинира фамилията му като " големи музиканти ", а майка му като " брилянтна певица ". Кали обаче се обърна към Мартин, водача на Денис, който преди време съобщи, че момчето е обикаляло кафенета, с цел да си зарежда телефона, защото у дома нямали пари за ток. Кали съобщи, че това е надалеч от истината и напомни, че Атешан, бащата на Денис, е популярен музикант, обиколил света. " Мислите ли, че не си е платил тока ", риторично попита Кали и прикани Мартин, в случай че приказва, да демонстрира и доказателства. 

Изображеие: https://www.instagram.com/dteofikov1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР