Съвсем скоро по екраните на HBO Max ще тръгнат новите

...
Съвсем скоро по екраните на HBO Max ще тръгнат новите
Коментари Харесай

Саманта Джоунс говори открито за секса

Съвсем скоро по екраните на HBO Max ще тръгнат новите 10 епизода на паметния сериал " Сексът и градът ". Снимките на новите епизоди на " Сексът и градът " ще стартират тази пролет, след 17-годишно спиране.

Сара Джесика Паркър още веднъж ще влезе в облика на Кари, Крис Дейвиц ще бъде Шарлот, а Синтия Никсън - Миранда. В тях обаче, няма да забележим Ким Катрал, изиграла облика на прямата Саманта Джоунс, която показва безкрайната си непринуденост и откровена приятност от секса.
Снимка: shutterstock  Саманта Джоунс приказва намерено за секса

Завъртяха се доста клюки по отношение на отхвърли на Катрал да взе участие в сериала. Според някои американски таблоиди, една от аргументите за това може да е омраза сред актрисата и Сара Джесика Паркър. В изявление Катрал споделя, че не счита, че сериалът е за нея, защото към този момент е навършила 60.

Според други клюки,отказът ѝ да взе участие може да е обвързван с разлика в заплащането сред актрисите.

Тъй като няма да забележим колоритната Саманта на екран, дано си припомняме някои от нейните най-ярки изявления по отношение на секса и взаимоотношенията с противоположния пол.

1. Сексуалността ми е това, с което карам мъжете да ми извърнат внимание. После към този момент ги подчинявам с характерността си.

2. Знаеш какво е правилото... Идеален по всички параметри – ужасяващ в леглото.

3. Ало, 911, цялата пламтя!

4. Всички мъже, с които спим, въплъщават фантазиите ни – или кошмарите ни.

5. Ако задоволиш съответна еротична фикция на мъжа, постоянно има риск, че връзката ви ще завърши, а ти ще се чувстваш като идиотка, която го е правила на голф-игрище.

6. Докато не се омъжиш, светът е като шведска маса!

7. Шансовете мъжът да зареже едно момиче, в случай че му пусне на първа среща и в случай че не му пусне на десетата са равни.

8. Сексът е нещо, протичащо се сред двама души, които се обичат. Или сред двама души, които обичат секса.

9. Да не се спи с мъжа на първа среща е предписание, което са измислили дамите, които никой не ги желае, просто с цел да скапят настроението на нас – дамите, които ги желаят всички!

10. Много е забавно, в случай че кажеш на мъж „ ненавиждам те “ ще имаш най-хубавия секс в живота си, само че в случай че му кажеш „ обичам те “, може би в никакъв случай повече няма да го видиш.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР