Съвсем скоро писахме, че Вальо и Елия от Игри на

...
Съвсем скоро писахме, че Вальо и Елия от Игри на
Коментари Харесай

Коледното чудо се случи: Елия и Вальо се събраха в навечерието на празниците

Съвсем скоро писахме, че Вальо и Елия от " Игри на волята " са двойката, на която най-вече се радваме. Двамата обаче поддържат връзката си от разстояние, което е съществено тестване. Е, оказахме се прави и познахме, че двамата ще изкарат първата си Коледа дружно. 

Елия дойде във Англия, където посрещна Бъдни вечер и Коледа с новата си обич, само че се оказва, че е дружно с майка си. Елия показа поредност от сторита, от които стана ясно, че е във Англия точно с майка си, което прави празниците още по-специални. Малко по-късно Елия и Вальо споделиха и първата им обща фотография от Уинчестър, която е направена измежду купища от дарове.

Виж още: Гола плеймейтка в обятията на Стратимир от " Игри на волята ", той обаче се оплака

За любовта сред двамата стана ясно през ноември, когато Вальо показа първата му обща фотография с Елия. " Не завоювах " Игри на волята ", само че завоювах теб ", написа Вальо към фотото тук:

Виж още: Снежанка ли? Анджелина Атанасова замая с разголена рокля за Коледа

Дали обаче Елия ще остане за непрекъснато в кралството? Не е ясно на този стадий, тъй като тя има сериозна специалност в България, само че в днешно време всичко е допустимо. Вальо пък бе безапелационен пред Vbox7 - няма желание да се връща в родината, тъй като не би получил същото професионално развиване и не би желал да рискува. 

Изображение: https://www.instagram.com/_eliiyaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР