Съвсем скоро писахме, че Бориса Тютнджиева е бременна и очаква

...
Съвсем скоро писахме, че Бориса Тютнджиева е бременна и очаква
Коментари Харесай

Бориса Тютюнджиева е вече майка? Вижте какво сподели красавицата

Съвсем скоро писахме, че Бориса Тютнджиева е бременна и чака скоро да роди. Според някои медии обаче, хубавицата към този момент е станала майка.  Как се породиха подозренията, че Тютюнджиева е родила? Тя показа нов кадър в обществените мрежи, на който се вижда, че е без стомах и към него показа следното:

" Живеем в много шантави времена, време на обществена изолираност и ограничавания. Липсват ми приятелите и общуването повече отвсякога, липсват ми вечерите с тях и още куп неща, които боготворя. Ноо.. това е ситуацията! Трябва да сме положителни и спокойни. И това ще мине! А до момента в който това стане, търкаляйки се у дома, взех решение и да прочета някоя друга потребна книга и се стопирах на “Мисия Майка ”. Благодаря за забавното четиво, извънредно потребно е! Пожелавам триумф на всички бъдещи майки, които минават през забавния и чудовит път на бременността ", написа моделът в Инстаграм.

Виж още:

Трябва да отбележим въпреки всичко, че е изцяло допустимо фотографията да не е правена в този момент. Самата Бориса не е удостоверила на този стадий, че е родила. 

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/borisa_tutundjieva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР