Съвсем скоро Ни Ло ще роди момче на вратаря на

...
Съвсем скоро Ни Ло ще роди момче на вратаря на
Коментари Харесай

Николета чака син, сменя силикона след раждането

Съвсем скоро Ни Ло ще роди момче на вратаря на " Левски ". Едно от първите неща, които Николета ще направи, щом изминат няколко месеца от появяването на първия й мъжки правоприемник, ще е да подмени силиконовите си импланти в гърдите. Знойната сексбомбата към този момент се е съветвала със експерти. И даже възнамерявала всичко, с цел да може деколтето й още веднъж да е цялостно и да хваща окото отдалеко, написа България Днес.

По време на бремеността, а и малко след нея бомбите на НиЛо ще се трансформират и това ще наложи подмяната на балкона й. Николета се фука с един от най-апетитните бюстове в България и сигурно няма да желае той да не е във форма. Николета до момента е лягала няколко пъти под ножа, с цел да усили гръдната си обиколка. За последно преди няколко години тя наля още 450 кубика и мъчно някоя дреха би удържала дините й.
Реклама
В същото време близки до фамилията на Ники М. и Николета издават, че звездната двойка към този момент е избрала името на първото си общо дете. Очаква се бебето да се роди в първите седмици на новата година. Лозанова хлътна по наследника на Боби Михайлов още като ученичка. Запознават се през 2006 година на състезанието " Мис Плеймейт ", който пловдивчанката печели, а футболистът е в публиката. Следват бурни пристрастености, раздели, други сътрудници и... последно събиране. Двойката обаче не възнамерява към този момент да се дами. Вратарят на " Левски " и секссимвол номер 1 на България считат, че бракът е отживялост и не е най-важното нещо на света. Лозанова има рожба от първата си огромна обич - Валери Божинов. Детето им носи името Никол. Малката принцеса на Николета чака с неспокойствие появяването на братчето си. Късмет!
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР