Съвсем скоро, независимо дали се возите в нов Mercedes-AMG или

...
Съвсем скоро, независимо дали се возите в нов Mercedes-AMG или
Коментари Харесай

Новите AMG ще бъдат по-тихи

Съвсем скоро, без значение дали се возите в нов Mercedes-AMG или забележите подобен да се движи по улицата, ще усетите, че нещо не е както би трябвало. Това ще бъде другият тон, който колата ще създава. Благодарение на новите европейски регулации, изпускателните системи стават все по-тихи и нито страховито шумните AMG модели, нито съперниците им, могат да ги избегнат. Тези новости ще се отразят и на колите AMG отвън Европа.

В изявление за Motoring, Бастиан Богеншуц, началник на отдела за обмисляне на компактни коли на Mercedes-AMG, съобщи, че всички пазари са наранени от законодателните промени в Европа. Той добави, че е прекомерно скъпо да се проектират характерни изпускателни системи за всеки обособен район, а наредбите стават все по-строги на всеки две години, което в допълнение усложнява казуса.

Две от първите транспортни средства, които тези нови регулации засягат, са Mercedes-AMG A 45 S и Mercedes-AMG CLA 45 S. Въпреки това, с помощта на технологиите и недоволството на някои клиенти, AMG противодейства на измененията, като усилва звука от ауспусната система в кабината.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР