Съвсем скоро на бял свят ще се появи рожбата на

...
Съвсем скоро на бял свят ще се появи рожбата на
Коментари Харесай

Николета Лозанова се подготвя за раждането

Съвсем скоро на бял свят ще се появи рожбата на Николета Лозанова и Николай Михайлов. Плеймейтката към този момент е в много напреднала бременност и бебето ще се появи на бял свят всеки миг. Запознати издават, че Николета чака наследник. За никого не е загадка, че тя към този момент има 10-годишна щерка от различен роден футболист – Валери Божинов, само че от много време мечтаеше за рожба от мъжки пол.

 

Тя загатна, че втората й бременност не се е случила по натурален път. Ето какво написа плеймейтката в обществената мрежа: „ Каква година! Донесе ми доста обич, доста сложни моменти и една фантазия, която се сбъдна! Мечта, за която се борих дълго и фантазия, която нямаше да бъде действителност без поддръжката на моя воин, моя мъж. Нямам самообладание да видя по какъв начин тази фантазия пораства, усмихва се, обича и се трансформира в добър човек. Благодаря ти, 2023-та, че ми даде още аргументи да бленувам! “.

 

Наследникът им ще се появи на бял свят в частна столична болница със секцио. Близки до плеймейтката издават, че тя към този момент е почнала подготовката за появяването на новия член в фамилията. Ники Михайлов е с богат опит в развъждането на непознати деца, само че ето, че най-сетне и на него му се усмихна щастието да стане татко. Половинката му няма никакви подозрения, че той ще успее да се оправи чудесно с новата си роля, защото е уверена в качествата му.

 

И въпреки зад тила си да имат няколко раздели, Михайлов твърди, че точно Николета е любовта на живота му. Той е безапелационен, че човек не може да избяга от ориста си и акцентира, че най-важното е хората да се обичат, без значение какво е станало през времето, през какви обстановки са минали.

 

Мълвата носи, че изначало татко му Борислав Михайлов въобще не одобрявал снахата, само че към този момент претръпнал и я приел в фамилията. Не е изключено внучето да носи неговото име. Лозанова даже се надява на женитба, въпреки към този момент да има един провален брак зад тила си с Валери Божинов.

 

Любопитно е, че Николета Лозанова, която извънредно доста държи на визията си, в този момент е загърбила суетата и не се тормози, че е развалила талията си. Не е изключено, в случай че не се хареса след раждането да се подложи на следващата естетична промяна. Единственото нещо, което не е пипала по лицето й, това е носът й.

Инфо: Уикенд

Тагове: Николета Лозанова Николай Михайлов Борислав Михайлов син раждане бременност секцио
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР