Съвсем скоро Мария Илиева потвърди слуховете, че е бременна за

...
Съвсем скоро Мария Илиева потвърди слуховете, че е бременна за
Коментари Харесай

Мария Илиева си показа голото бременно коремче, трогна с послание

Съвсем скоро Мария Илиева удостовери слуховете, че е бременна за повторно. Поп певицата Мария Илиева публично заяви, че чака дете, като разгласява кадър от нова фотосесия.

Малко по-късно надарената изпълнителка разгласява друга своя фотография, на която театралничи с голо бременно коремче, а посланието към фотографията провокира трогване измежду феновете на звездата. " Бременността е трогателен интервал за всяка майка. Усещаш по какъв начин в теб се случва живот, тупти едно мъничко сърчице на бързи обороти. Несравнимо благополучие е това ", написа Илиева към фотографията и продължава:

" Нерядко обаче насладата е придружена от физически дискомфорт и проблеми, страхове, неустановеност. Промените с тялото и душeвността, които се случват, са свързани с огромни дози стрес. Аз несъмнено съм късметлия в тази посока, само че желая да поздравявам и да се поклоня пред всички майки, минали през безчовечен компликации със стоицизма на същински герои. Да си майка е велико! ", приключва обръщението си певицата.

Виж още:

Припомняме, че водещата Петя Дикова е знаела, че Мария е бременна, само че е съумяла да опази тайната, излиза наяве от коментар под фотографията на певицата: " Еееееех, че хубаво! ❤️ отлично на вас, бъдете доста щастливи! Опазих тайната

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР