Съвсем скоро малката Радикс ще навърши 4 години. Камерън Диас,

...
Съвсем скоро малката Радикс ще навърши 4 години. Камерън Диас,
Коментари Харесай

След бляскава кариера в Холивуд ще се завърне ли с нов филм известна актриса?

Съвсем скоро дребната Радикс ще навърши 4 години. Камерън Диас, която стана майка на 47, обаче няма желание да се връща към фотосите - тя откри щастието си в майчинството.

Според личните ѝ самопризнания в никакъв случай не я е привличало да има деца. По-точно се страхувала, че няма да си откри подобаващ сътрудник. Сега тя и 7 години по-младият ѝ брачен партньор Бенджи Мадън се радват на дребната принцеса, за която не е известно по какъв начин тъкмо се е появила на бял свят - осиновена или родена от сурогатна майка. Двамата не желаят да разясняват нищо към детето, с цел да защитят персоналния му живот.

Кариерата на Камерън Диас в Холивуд стартира съвсем инцидентно. През 1994 година, към този момент като много прочут модел, тя получава роля в комедията “Маската ", само с помощта на красивия си външен тип. Режисьорът Чък Ръсел към момента не знае нищо за трагичния гений на звездата и я кани в плана, единствено тъй като наподобява като Анна Никол Смит. Именно нея той в началото вижда в тази роля и даже я кани на кастинга, само че хубавицата не се показва добре, тъй че той би трябвало да се откаже от концепцията.

Филмът е топло признат от феновете и критиците, тъй че кариерата на Камерън внезапно излетява нагоре. Тя в никакъв случай не е страдала от липса на функции и е получавала многомилионни възнаграждения. В предишното актрисата неведнъж е заявявала в изявленията, че се счита за кариеристка и в никакъв случай не би пожертвала работата в името на фамилията си, само че всичко се оказва друго. През януари 2015 година Диас се венчава за музиканта Бенджи Мадън, китарист и беквокалист на групата Good Charlotte, а в края на 2019 година се ражда щерка им Радикс. Камерън Диас афишира, че стопира актьорската си кариера, с цел да се посвети напълно на фамилията си и от този момент в никакъв случай не се е прибирала на екран. Междувременно към този момент е ясно, че момиченцето пораства същинска хубавица, написа " Труд ".

Обикновено актрисата заобикаля да демонстрира Радикс в обществото и не разгласява фотосите си в обществените мрежи, само че неотдавна папараци уловиха Камерън с щерка ѝ на една от улиците на Монтесито. Актрисата бе съпроводена от брачна половинка си.

Някога свободна без деца, в този момент 51-годишната актриса споделя, че майчинството е най-хубавата част от живота ѝ. “Обичам да съм майка! Това е най-хубавият интервал. Толкова съм признателна и щастлива, това е най-хубавото нещо, което можеше да се случи и съм толкоз щастлива, че преминавам през това с Бенджи. Прекарваме си ужасно ", споделя Диас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР