Съвсем скоро животът ви ще се обърне в положителна насока.

...
Съвсем скоро животът ви ще се обърне в положителна насока.
Коментари Харесай

Мечтана любов и БЕБЕ в живота на 2 зодии до края на ЕСЕНТА

Съвсем скоро животът ви ще се обърне в позитивна тенденция. На някои от зодиите им е писано да им се осъществен някои от най-смелите фантазии.
За едни това е увеличението на фамилията с още един човек, за други пък е най-сетне да срещнат мечтаната обич. Ето кои са зодиите:


Вашата любовна приказка ще стартира непосрествено след края на октомври. На огромно събитие ще се запознаете с доста симпатична двойка. Особено доста ще си допаднете с единия от двамата и напълно незабелязано ще се влюбите. Не изпитвайте скрупули, тяхната обич от дълго време е завършила и връзката им по този начин или другояче наближаваше своя край. Вие сте единствено добра причина всичко да свърши и да стартира нещо ново, прочувствено и красиво. Есента ще бъде най-романтичния интервал от годината за вас. Ще изживеете една прелестна обич, за която не сте и мечтали. Декември може да заживеете дружно, което ще ви се стори шеметно бързо, само че и напълно разумно. Октомври и ноември са месеците, в които е доста евентуално да се сгодите. Хубавите неща… от време на време стават бързо!


Очаква ви огромна приказка, нека сте подготвени за нея. Забравете за всички разочарования, несъответствуващи хора и тъжни събития, с които свързвате любовта. Тя най-сетне ще ви потвърди, че съществува тъкмо по този начин, както сте слушали и чели за нея. Нов човек ще влезе в живота ви и ще преобърне всичките ви показа за идеална душевна половинка. Ще откриете толкоз доста общи възгледи за живота, сходни истории в предишното и безусловно идентични очаквания за бъдещето. Това в случай че не е любов… Най-хубавото от всичко е, че индивидът до вас ще усети какъв брой сте плахи и внимателни. Изобщо няма да избързва с огромните крачки и няма да ви притиска за нищо. Единственото, което ще желае от вас е, да се доверите и да оставите индивида да трансформира живота ви в сантиментален филм.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР