Съвсем скоро бургаският рецидивист Петър Попчев, по прякор Попчето, ще

...
Съвсем скоро бургаският рецидивист Петър Попчев, по прякор Попчето, ще
Коментари Харесай

Тая засукана кифла задоволява опасен кримитип от Бургас, а преди това...

Съвсем скоро бургаският рецидивист Петър Попчев, по прякор Попчето, ще застане пред съда по обвиняване за съзнателно ликвидиране, породено с особена свирепост и по непосилен за жертвата метод. Ако бъде приет за отговорен, Попчето може да получи даже пожизнен затвор без право на подмяна.

Бургазлията наподобява като абониран за престъпната хроника и макар сериозното обвиняване и многото издънки, продължава да се разхожда на независимост, написа Флагман.бг. За последно Попчев се озова зад решетките през декември м. година година. Той се съобщи, откакто бе търсен 3 месеца от полицията поради мелето в едно от най-популярните плажни заведения в Бургас. Тогава Попчето дружно Георги Карчев-Карчо, Петър Ганев-Белото и Димитър Колев безусловно пометоха с друга компания претъпканото с клиенти заведение.

В съда Попчето съобщи, че въобще не се е укривал, а от самото начало бил при приятелката си. Той изиска от магистратите да го пуснат под домакински арест, с цел да си направи семейство и деца, тъй като бил наясно, че ще влезе в пандиза поради мелето в „ Сакса бийч “ и поради убийството на 31-годишния Николай Г. на пъпа на Бургас.


Бургазлийката не се притеснявя да разгласява колажи с револвер в ръка, които закачливо разяснява: Само да не полудея

Оказа се, че въпросната другарка се споделя Ивелина и също е от Бургас. Младата жена очевидно си пада по „ неприятни момчета “, защото е била в близки връзки и с различен известен рецидивист Георги Воденичаров-Гаргата. В момента той излежава 2-годишна присъда за побой над жена и нахлуване на служител на реда. Гаргата безусловно побърка бургазлии с изцепките си в края на м. година, а Ивелина е била видяна на една от ограниченията.

Красавицата даже си е постнала в персоналния профил във Facebook фотография с Гаргата. Кадърът е оповестен през октомври 2018 година, малко преди Воденичаров да влезе в пандиза.


Красивата бургазлийка е била близка и с Гаргата, който сега се намира зад решетките

Явно малко по-късно бургазлийката го е заменила с различен предстоящ жител на зандана и даже е подготвена да сътвори семейство с него, съдейки по думите на Попчето.

Ивелина е кръстила персоналния си профил на жестоката колумбийска кралица на кокаина Гризелда Бланко
Преди няколко дни в публицистичната на бургаския уебсайт е получено писмо в отбрана на Попчев. То е напълно прясно – от първи май, откакто изненадващо арбитър Захарин Захариев пусна Попчето на независимост през януари. Рецидивистът не заставам мирен дълго време и се забърка в скандал, приключил с побой на бургазлия в кафе „ Мокай “ в жк „ Зорница “. Подателят на имейла, който се показва за приятелката на Попчев, твърди, че той освен, че не е удрял потърпевшия, само че даже се опитвал да му помогне.

„ Аз влязох за 2-3 минути да си взема нещата от бара и на излизане видях мъжа лежащ на земята и целия в кръв. Попчето се беше навел и му бъркаше в устата, може би е щял да си глътне езика. Аз усетих какво ще стане и небрежно го качих в едно такси и го прибрах. На другия ден разбрах, че го упрекват, че е пребил въпросния Темелков. Искам да кажа, че това не е правилно. Навсякъде има камери и може да се види, че не го е докоснал с пръст. Знам, че желаят да го набутат, тъй като в този момент на 15ти (б. р. – делото е на 16ти) има дело за ликвидиране и по този начин им е преференциално. Но аз ще потвърдя, че е почтен “, написа в писмото.

Не е несъмнено дали в действителност негов създател е Ивелина, защото ни беше изпратен неверен телефон за контакт. Имейлът обаче е подписан от Гризелда Стаменкова. Това е комбиниране сред първото име на Гризелда Бланко и семейството на бургазлийката.

Ивелина е избрала да подпише профила си в обществената мрежа не със личното си име, а с това на единствената жена наркобос в историята на колумбийската мафия. Бланко е известна като „ Ла Мадрина “, Кръстницата на кокаина или Кралицата на наркотрафика. Тя съумява да потопи Америка в скъпата дрога през 70-те и 80-те години на предишния век. Гризелда съумява да се задържи на върха и да натрупа съществено благосъстояние поради своята свирепост, а името й всява боязън надалеч преди появяването на босове като Пабло Ескобар. Смята се, че тя е въвела поръчковите убийства от движещ се мотор. На нейно име се приписват 200 разстрела поради кокаиновите войни, които потапят в кръв Маями в края на 70-те и началото на 80-те. Друг от известните прякори на Гризелда Бланко е Черната вдовица, защото се счита, че собственоръчно умъртвила двамата си съпрузи.

Съдейки по историята на жестоката кралица на наркотрафика, мъчно можем да си разбираем за какво Ивелина е избрала да кръсти навръх нея линия си профил.Интересно дали тя персонално ще поддържа обичания си в съда този четвъртък, когато потегля делото против него за жестокото ликвидиране от лятото на 2016 година

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР