Съвсем скоро актрисата Меган Маркъл ще стане най-новият член на

...
Съвсем скоро актрисата Меган Маркъл ще стане най-новият член на
Коментари Харесай

Професиите, които е работила Меган Маркъл, преди да стане известна

Съвсем скоро актрисата Меган Маркъл ще стане най-новият член на английското кралско семейство. Тя ще се омъжи за принц Хари на 19 май в гала, предстояща с неспокойствие по целия свят.

Меган е най-известна с ролята си в сериала " Костюмари ", за която е получавала по 50 000 $ на епизод. Какво обаче е правила, преди славата да я споходи?

Оказва се, че американката се е занимавала с много разнообразни неща. Най-първата ѝ работа, още в тийнейджърските години, била да продава замразен йогурт, написа Insider. Бившите ѝ шефове си спомнят, че се справяла доста добре и клиентите я харесвали.

Занимавала се е и с краснопис , която ѝ се отдавала. Плащали ѝ, с цел да изписва сватбени предложения, реклами или документи. В един интервал даже водела курс по краснопис.

Разбира се, до момента в който се мъчела да пробие в Холивуд, Меган поемала по-малки функции и задължения. За известно време е била и асистентка в американския вид на предаването " Сделка или не ".

Бъдещата принцеса работела и като хостеса на ресторант, с цел да се устоя - нещо, типично за доста начинаещи артисти.

Между 2014 и 2017 година Меган водела личен блог , наименуван The Tig, в който пишела за храна, пътешествия, мода и хубост. След оповестението на връзката ѝ с принц Хари, тя обаче закри платформата.

През 2016 година пък хубавицата навлиза и в стилния бизнес, като основава две фешън линии с рокли в съдействие с Reitmans.

Всички тези неща сигурно към този момент са останали зад тила ѝ. Сега Меган ще би трябвало да се концентрира върху отговорностите си на кралска персона, които няма да са по никакъв начин малко.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР