Съвсем различни са целите, съвсем различен е мотивът, поради който

...
Съвсем различни са целите, съвсем различен е мотивът, поради който
Коментари Харесай

Емил Спахийски: Политическата система се нуждае от проветряване

Съвсем разнообразни са задачите, напълно друг е претекстът, заради който хората излязоха на площадите през последните два месеца спрямо митингите през 90-те години. През 90-те говорехме за липса на ход на хората, с изключение на да излязат и да пометат властта, която докара до беднотия. Това сподели пред журналистът от вестник " Труд " Емил Спахийски, притежател на премиите „ Черноризец Храбър “, „ Джон Паница “.
" Това беше цялостен обир на страната на всички нас, спестяванията изчезнаха, хората изгубиха, бизнес, парцели. Бедността беше пагубна. Днес не е по този начин, през днешния ден има напълно друга концепция за митинг и не знам дали този етикет " въстание " няма да изиграе неприятна смешка на уредниците, тъй като въстанието значи навсякъде надигане на народа, помитане на върхушката и то не по кротичък метод. Когато правиш въстание, нямаш след това опцията да се оплакваш, че е имало принуждение против теб, тъй като въстанието има тъкмо това за цел - да опустоши с принуждение ръководещата върхушка ", акцентира Спахийски.
 Ден 64 - Протестът с марка „ Велико национално въстание 2 “ *(ОБНОВЯВА СЕ) Ден 64 - Протестът с марка „ Велико национално въстание 2 “* (ОБНОВЯВА СЕ)
Протестът през днешния ден ще бъде под знака „ Велико национално въстание 2 “. Това оповестиха предходната събота на 59-тия ден на митингите с ис...
Протестите през последните два месеца са " война ", това е " война " на хора, които не са съгласни с това, което се случва.
Конвертируемата валута на политиката се назовава доверие, разяснява Емил Спахийски: Според Емил Спахийски, обаче в това ръководство сега и най-много в прокуратурата то е в състояние съвсем на нула "
Политическата система има потребност от проветряване и да се стартира от нов рестарт, " само че този рестарт значи избори ", акцентира Спахийски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР