Съвсем пресен е фактът, с който СТК към БФС наложи

...
Съвсем пресен е фактът, с който СТК към БФС наложи
Коментари Харесай

Изказът на Херо - остър, но ще се променят ли обстоятелствата?

Съвсем свеж е фактът, с който СТК към БФС наложи наказване от 4000 лв. към старши треньора на Берое – Димитър Димитров. Причината е „ уронване на престижа”, откакто експертът на старозагорския отбор си разреши остро да разяснява дейностите на съдийската бригада при загубата на неговия тим с 0:2 на „ Българска армия” от ЦСКА във към този момент миналия кръг от efbet Лига.

Говори се, че Херо подлага на критика съдиите, но никой не споделя, че Берое играе футбол

Много хора се вглъбиха в репликите на Херо след дуела с „ червените” и възприятието остана като че ли, че при първата загуба на тима му през календарната 2020, то претенциите от лагера на „ заралии” към странични от футбола фактори започнаха. Важно е да напомним, че 60-годишният треньор остро подлага на критика съдийството, казвайки, че е раздразнен от „ неточно взетите решения” след триумфа на Берое над Локомотив Пловдив в предпоследния рунд от родния футбол.

Херо: Имаше акция против Лудогорец

Ако има нещо, в което може да бъдем уверени през годините е, че Херо е човек, за който моралът е подложен на челните места в живота. През годините сме ставали очевидци по какъв начин известни треньори в родната игра си разрешават остри реплики по отношение на реферирането в българския шампионат (бел.ред: Любослав Пенев, Илиан Илиев). Бившият футболист на Левски и настоящ треньор на Черно море даже продължава да се бори с някои неправди по родните терени, само че по-странното е, че никой не се вслушва в думите на тези хора.

Безспорен факт е да се означи, че изказът, с който Херо подходи към събитията след провалянето от ЦСКА, бе повече от изострен и пиперлив. От футболната ни централа побързаха да вземат решение и още ден след мача сред ЦСКА и Берое пуснаха декларация, в която съюзът се опълчи на „ изнесените погрешни твърдения”, след която декларация последва и съществено наложената санкция към наставника.

В утринните часове на 11-и март пък от ПФК Берое разгласиха текст с видео, с което подчертават думите на Херо след мача против ЦСКА и решенията, взети с ущърб за Берое.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР