Съвсем нормално е след края на втори сезон на Ергенът

...
Съвсем нормално е след края на втори сезон на Ергенът
Коментари Харесай

Фотосесията по бельо, която е ценна за Пам от Ергенът

Съвсем обикновено е след края на втори сезон на " Ергенът " ползата към победителката Валерия Георгиева да е огромен, само че това не значи, че не се случват любопитни неща към останалите участнички.

" Ергенът " - любовта като риалити формат

Защо гледаме и за какво се вършим, че не гледаме сантименталното риалити

Като да вземем за пример около Пламена Велкова, по-известна с артистичния си псевдоним Пам Велидис, която по лична воля напусна предаването. Тя употребява профила си в Instagram, с цел да разгласява серия от фотоси от секси фотосесия по долни дрехи.

Част от нея са още три девойки - Стела Тупарова, Татяна Мирошина и Инес Боянова. Към поста Пам коментира, че през последните 10 години, откогато се снима в разнообразни фотосесии, е чувала за себе си какво ли не. " Всеки път вдъхновението ми да стана част от даден план и екип е било главно концепциите и крайния план да водят до хармония и възприятие за здравословно самовъзприемане. "

Тя добавя, че постоянно е правила разлика между насърчаването на хората да харесват телата си такива, каквито са и това да водят вреден метод на живот. " Не желаех да съм модел, с цел да недооценявам нечии непознати форми или да подбуждам хората да не се грижат за себе си, а тъй като желаех да покажа, че човек може да е хубав оттатък формата, която има в даден миг от живота си. "
 Защо Валерия Георгиева от
Защо Валерия от " Ергенът " е научила българската писменост на 12 година

Ето какво разкрива още победителката от предаването

Пам Велидис счита, че тази форма не би трябвало да бъде определяща за това по какъв начин човек се усеща - дали е хубав или пък дали заслужава да бъде обичан. " Независимо през какви интервали от живота си преминавам в никакъв случай няма да се откажа от тази цел да накарам някой да повярва в себе си без значение какъв брой мъчно му е било. "

Учасничката във втория сезон на приключва поста с думите, че тези фрагменти са ѝ доста скъпи, тъй като те отразяват другите форми на женската хубост.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР