Съвсем нормално е днес всички още да говорят за големия

...
Съвсем нормално е днес всички още да говорят за големия
Коментари Харесай

Испанката, за която всички говорят

Съвсем обикновено е през днешния ден всички още да приказват за огромния край на международното състезание по футбол за дами, тъй като страстите още са налице.
 Алексия Путеяс и Дженифър Ермосо - съотборнички, приятелки или освен това
Алексия Путеяс и Дженифър Ермосо - съотборнички, приятелки или освен това

Какво има сред двете футболистки от националния тим на Испания

Дженифър Ермосо съумя да помогне на своите сънароднички да доближат до спечелването на трофея, само че името ѝ обикаля из обществените мрежи заради малко по-различни аргументи.

Първата е един непристоен жест, който испанката отправи към своята съперничка на финала Клоуи Кели. Камерите уловиха по какъв начин Ермосо, до момента в който е на земята, демонстрира междинен пръст на Кели. Жест, който не е ясно от какво тъкмо е предизвикан, само че наказан от много хора в обществените мрежи като недопустим и противен.

Самата Дженифър Ермосо обаче попадна в още по-странна обстановка след мача. По време на награждаването на Испания футболистката получи златния си орден от президента на FIFA Джани Инфантино и по-късно се насочи към  Луис Рубиалес , с цел да получи още поздравления.

Президентът на Испанската кралска футболна федерация обаче реши освен да окуражи Ермосо, която пропусна дузпа във финала, с думи, а много изненадващо я сграбчи и целуна по устата. Към момента не е ясно какво е провокирало действията на Рубиалес, само че те бяха посрещнати отрицателно в обществените мрежи.

Talk about World cup moments The surprising kiss on the mouth of Jennifer Hermoso and Luis Rubiales celebrating the Spanish triumph

Is it now a world Cup kiss? Was it intentional?.. many questions and one kiss..I think more subscription for Next WWC now
— YD Services
По време онлайн лъчение в Instagram, самата Дженифър Ермосо съобщи, че случилото се не ѝ е харесало, само че не е можела да направи нищо, пише Sky News Australia.

Малко по-късно обаче футболистката отстъпи от позицията си и съобщи, че това е бил импровизиран и съвместен жест на изложение на насладата от спечелването на международното състезание по. 

Въпреки това някои испански публицисти остават на мнението, че дейностите на президента на Испанската кралска футболна федерация са неприемливи. " Не си спомням да съм видяла по какъв начин Рубиалес държи Карвахал, Марко Асенсио или Педри за лицето и да ги целува, когато завоюваха Лигата на нациите ", споделя журналиста Дани Гаридо пред радио La Ser.

Реакцията на Луис Рубиалес за случилото се и отзвука от него пък бе много странна. Пред Radio MARCA той съобщи, че идиоти има на всички места. " Когато двама души имат незначителен жест на любов, не можем да слушаме идиотизмът ", добавя още той.
 Световното състезание по футбол за дами и кои са отличените футболистки
Футболистките, които блеснаха над всички

Ето кои футболистки завоюваха самостоятелните награди от международното състезание по футбол за дами

От предаване онлайн в Instagram в профила на Салма Парауельо, пък излиза наяве, че в съблекалнята странните изявления на Рубиалес са траяли. Той е декларирал, че федерацията ще поеме разноските по празненствата на дамите в Ибиса, а там всички ще могат да отпразнуват сватбата им с Дженифър Ермосо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР