Съвсем нормално е да върнат мандата и президентът да го

...
Съвсем нормално е да върнат мандата и президентът да го
Коментари Харесай

Петров, „Възраждане: Нормално е ПП да върнат мандата

„ Съвсем обикновено е да върнат мандата и президентът да го даде на втората по величина парламентарна група ”. Това сподели в предаването „ Твоят ден ” на NOVA NEWS Петър Петров от " " за развиването на обстановката с мандата на кабинета " Василев " в петък.

Петров напомни, че през вчерашния ден следобяд групата им е внесла законопроект за промени в Изборния кодекс, с искане при машинното гласоподаване да се броят контролните изрезки и да се съпоставят с протокола, който излиза автоматизирано. " Искаме и наложително видеонаблюдение на целия избирателен ден, както и съставът на ЦИК да отразява съразмерно разпределянето в Народното събрание на парламентарните групи ", добави депутатът.

За гласоподаване на тези промени той разгласи, че чакат поддръжка от тези обединения, които поддържат машинния избор, и изброи Политическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ.

За непостигнатия кворум сутринта в петък в Народно събрание, поради който в 9 часа не стартира парламентарно съвещание, Петров разгласи, че „ Възраждане ” са били в залата и са създали опит да се записват. По думите му 13 души от Политическа партия са остсъствали от залата.

" " ще стане първа политическа мощ, разгласи още Петър Петров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР