Съвсем неусетно изминаха 11 години от излъчването на последния епизод

...
Съвсем неусетно изминаха 11 години от излъчването на последния епизод
Коментари Харесай

Какво се случва с Дейвид Карузо 11 години след края на От местопрестъплението – Маями

Съвсем незабелязано изминаха 11 години от излъчването на последния епизод на  " От мястото на престъплението - Маями ". Един сериал, който съумя да се трансформира в цялостен шлагер в жанра си.
 25 години след
25 години след " Никита " - по какъв начин наподобява актрисата Пета Уилсън през днешния ден

Опасната и секси килърка, по която всички си падахме

Но заплетените случаи на убийства и изчезнали хора не са единственото, което привличаше интереса на феновете. Основна заслуга имаше Дейвид Карузо, който изигра детектив Хорейшио Кейн.

Той и екипът му успяваха да разкриват закононарушения както благодарение на необикновени научни способи, по този начин и посредством нормалната полицейска работа. Като запазена марка на Хорейшио бе слагането на слънчевите очила при разрешаването на даден случай.
 Дейвид Карузо през 2014 година

Дейвид Карузо през 2014 година

Персонажът се появи в един епизод през 2002 година в оригиналния сериал " От мястото на престъплението ", като малко по-късно се трансформира в основно настоящо лице в  " От мястото на престъплението - Маями ". За 232 епизода, излъчени в интервала 2002-2012 година той несъмнено стана любим на публиката.

Но точно след излъчването на последния епизод на десети сезон по този начин и не видяхме повече Дейвид Карузо в различен филм или сериал. Като цяло  " От мястото на престъплението: Маями " завърши без заслужен край, а поради слаб рейтинг, което може би е разочаровало артиста.

Но е реалност, че след сериала той импровизирано се отхвърли от актьорската специалност и няма нито един сниман филм или сериала. Нито като актьор, нито като продуцент. И най-странното и загадъчното е, че Дейвид Карузо по този начин и не е казвал нищо по въпроса.

От Screen Rant разбираме, че след края на сериала се е отдал напълно на света на изкуството. Като даже е отворил лична изложба в Калифорния, която в следствие е затворила. От този миг нататък битието на Дейвди Карузо е обгърнато в тайнственост.

Той няма интензивно наличие в обществените мрежи и отдалечаването му от шоубизнеса го прави същинска загатка. Но надали си живее зле поради обстоятелството, че триумфът на  " От мястото на престъплението - Маями " му се е отплатил сносно.

Според Looper, през последния десети сезон Карузо е заработвал по 375 000 $ на епизод. Само за информация ще споменем, че въпросният сезон съдържа 19 епизода. Множество хора, работили с Карузо настояват, че егото му е извънредно високо и с него се работи мъчно.
 Лоренцо Ламас 30 години след
30 години след " Ренегат " - по какъв начин наподобява акторът Лоренцо Ламас през днешния ден

Доброто-лошо момче, по което всички въздишахме

В персонален проект 67-годишният Дейвид Карузо се е женил и развеждал цели три пъти, като има общо три деца. В момента се счита, че към момента е по отношение на дългогодишната си половинка Лиса Маркес.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР