Съвсем неочаквано, а може би и да има предистория, за

...
Съвсем неочаквано, а може би и да има предистория, за
Коментари Харесай

Сеир в мрежата: Жана Бергендорф и Гентиана Халити се „нахраниха“ взаимно! Обиждат се на „мекотело“ и „същество от третия пол“

Съвсем ненадейно, а може би и да има предистория, за която малко на брой подозират, певицата Жана Бергендорф скочи на моделката Гентиана Халити. Не липсваше и ответна реакция, видя HotArena .

Нереализираната певица Жана пусна видео, на което звезден кореспондент взима изявление на Халити. Озаглавено е „ Плеймейтка желае по 3000 лв. от мъжа си за джобни “, а фрагментите датират от 29.10.2017. Странно за какво вместо да работи и да изплаща заемите си, Бергендорф разполага със свободно време, което запълва плюейки или гледайки видеа от най-различно естество… И към клипчето изсипа (без редакция):

Леле това е създание, което не мога да нарека даже човек е толкоз жалко! Ама толкоз необразовано, че чак ми е жалост за нея или него. Защото дори не си проличава какво тъкмо е след всичките сякаш разкрасяващи интервенции! Много зле! И тя се счита за playmate!!!! Хаха тази би трябвало да се върне в първи клас!!!! Единствената която мога да нарека playmate e Ася Капчикова! Ама грам не може да и стъпи на дребния пръст, нито на тялото, нито на акъла! Да вземе да се скрие, че плаши! Евтина и тъпа! Срам за България! До по кое време ще алансираме такива патешки без ум? Жалко за родината ни! Тая или тоя най- евентуално даже не е чела историята на България!

Срам и срам!!!

Важното е че не е чела книга на Пабло Ескобар!!! Хахахах! Проста та елементарна!!!

Интелигентна но очевидно единствено в леглото на някой си толкоз фиктивен субект, колкото е това измислено мекотело!! ! “.

Халити не е от тези, които си мълчат и по-накратко също „ нахрани “ певицата, която първа я атакува:

Не съм човек,който чака всеки да го харесва и утвърждава.Няма по какъв начин обаче,да не се впечатля от сходни думи,от устата на наркоманката с неразбираем пол Жана Бергендорф.Може да ме разяснява най-малко някой,който ми е конкуренция най-малко на визия.Също и на прочетени книги!Вероятно,когато въпросното безполово създание,с челюст като чекмедже,е с мъж в леглото...той се усеща като че ли е с някой другар “.

Със статуса си Жана не откри толкоз съидейници, колкото такива, които я укоряват, че разяснява и квалифицира хора, които не познава и е надалеч от истината.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР