Съвсем ненадейно преди две седмици първата дама Десислава Радева се

...
Съвсем ненадейно преди две седмици първата дама Десислава Радева се
Коментари Харесай

Какво се случва с Деси Радева?

Съвсем внезапно преди две седмици първата дама Десислава Радева се разболя от ковид, въпреки в последната година да е понижила до най-малко обществените си контакти, разбра HotArena.

От президентството прецизираха, че брачната половинка на Румен Радев няма съществени недоволства и затруднения, а карантината си прекарва измежду лукса на държавната вила " Калина " в Бояна. Очевидно имунитетът е слабост на Радева. За повторно се случва тя да бъде покосена от подъл вариант на вирус, откогато е под светлините на прожекторите. През октомври 2017 година първата дама бе връхлетяна от нечовечен грип, който я прикова на легло за няколко дни с висока температура и съществени недоволства. 

Заради заболяването се наложи тя да пропусне две всемирски събития. Първата дама не се е жалвала обществено за други свои здравословни проблеми, с изключение на тези, свързани със зрението. Тя носеше очила със мощен диоптър още при започване на мандата на своя брачен партньор. Покрай тях даже се развихри скандал, защото се появи с очила с тъмни стъкла на церемонията по встъпване в служба на Радев, което бе изтълкувано като неуважително от експертите по протокол. В следствие се оказа, че Радева е била с диоптричните си очила, които са със затъмяващи се стъкла, според от светлината, написа Ретро

В дребното си изявленията тя е споменавала и за нервния срив, който претърпяла преди време поради прекомерно доста психическо натоварване. Това се случило когато работела като помощник на шефа на огромна компания за произвеждане на бира и наложил напускането й. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР