Съвсем наскоро, TrafficNews представи кратка ретроспекция на известните семейства, които

...
Съвсем наскоро, TrafficNews представи кратка ретроспекция на известните семейства, които
Коментари Харесай

Звездните бебета, които очакваме да се родят през 2022-ра

Съвсем неотдавна, TrafficNews показа къса ретроспекция на известните фамилии, които се снабдиха с наследници през 2021 година у нас.

Сега обаче пристигна време да ви представим бебетата, които чакаме да се появят през тази година, или най-малко тези, за които знаем сигурно, че са на път.

Новата година ще пристигна за някои фамилии и с ново попълнение. Ето кои известни персони чакат дете през 2022-а.

Попфолк певицата Емилия чака третото си дете. Тя към този момент има наследник Иван от Коко Динев, който е на 13 години, и щерка Мира, която при започване на октомври 2021-а навърши 5. В момента тя и сътрудникът й Жорж Башур чакат дете, което ще е трето и за двамата.



Нейната колежка Джена също разгласи радостната вест, че чака второто си дете преди няколко месеца. Тя към този момент има един наследник от Атанас Стоев – младши, който носи същото име като на татко си.



Певицата Сантра чака първото си дете. Тя показа красива фотосесия, в която сподели наедрялото си коремче. Баща на детето е Кристиян Дончев, който е състезател и е с цели 12 години по-малък от нея.



Половинката на дизайнерът Филип Плейн – Лучия Бартоли, е бременна и ще го подари с правоприемник през новата 2022 година Това разгласи той, споделяйки завладяващо видео по случай Коледа. С него той разкрива, че е получил най-прекрасния подарък за празници 2021.



Кристиано Роналдо и половинката му Джорджина чакат близнаци. Роналдо към този момент е татко на 4 деца, само че стремително се цели да направи цялостен футболен тим от свои наследници.



Моделът на макси облекла Ашли Греъм също чака близнаци. Със брачна половинка си Джустин Ървин към този момент имат едно момченце. През цялата си бременност Ашли не стопира да демонстрира фотоси на корема си, както и други - за подготовката да кърми близнаци и други елементи, към прелестните мигове.



Актьорът Джейсън Стейтъм и красивата моделка Роузи Уайтли чакат второто си дете. Те към този момент имат наследник на име Джак Оскар Стейтъм. Двойката е дружно от 2010 година, а през 2016 подписаха брак.



Актрисата Дженифър Лорънс чака първото си дете от брачна половинка си Кук Маруни. Тя съобщи, че въпреки да е " признателна и разчувствана " да стане майка, не желае детето й да се трансформира в тематика за диалози и заобикаля всички въпроси свързани с бременността й и всичко към нея.



Най-младата милиардерка в света Кайли Дженър чака второто си дете от рапъра Травис Скот . 24-годишната основателка на Kylie Cosmetics към този момент е майка на 3-годишна дъщеричка на име Сторми, само че сега е на път да посрещне и второто си дете от рапъра.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР