Съвсем наскоро Samsung представи своите нови сгъваеми смартфони, а сега

...
Съвсем наскоро Samsung представи своите нови сгъваеми смартфони, а сега
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Z Flip4 - един смартфон с голям екран, събиращ се в предния джоб на дънките ви

Съвсем неотдавна Samsung показа своите нови сгъваеми смарт телефони, а в този момент взехме решение да подчертаваме на скритите преимущества на по-компактния от тях - Galaxy Z Flip4 . Това е един в действителност добър сгъваем телефон, който до този миг не бе изключително известен измежду мъжката част на аудиторията, може би поради дизайна вид „ мида “.

Актуализациите за новото потомство са основни, което трансформира Z Flip4, сходно на своя предходник, във впечатляващо техническо достижение. Смартфонът естествено има и няколко минуса, само че те са прекомерно дребни, поради технологиите и функционалностите, които предлага.

Ако флагманът Galaxy Z Fold4 съчетава преживяване като това на таблет и телефон в едно устройство, тогава Z Flip4 е това, което се случва, когато комбинирате смарт часовник и телефон. Малкият 1.9-инчов външен екран на телефона включва още няколко потребни функционалности спрямо тези на Z Flip3. Да погледнеш просто какъв брой е часът е най-малкото. Можеш да вземем за пример да изпращаш бързи подготвени текстови отговори и да провеждаш диалози без да се постанова да разтваряш телефона - нещо като смарт часовник, залепен на гърба на телефон, който се сгъва на половина.
`Samsung

Основните преимущества на Galaxy Z Flip4 са: добър живот на батерията, камерата е доста добра и занимателна за потребление, джобен формат и в същото време огромен екран и отличен процесор. С други думи Galaxy Z Flip4 е устройство, което е много плътно, само че никога не може да се назова дребен телефон. Когато в действителност би трябвало да извършите нещо по-сериозно с него, го разгъвате и той се трансформира в пълноразмерен, даже огромен смарт телефон с размер на главния екрана от 6.7 инча. В същото време се побира комфортно в предния джоб на дънките.

Освен това Galaxy Z Flip4 има съществено равнище на водоустойчивост (IPX8), отличен главен Dynamic AMOLED 2X екран и целесъобразна цена от 2249 лева за разновидността с 8/256GB памет- висока, само че не астрономически висока като тази на всички останали сгъваеми смарт телефони. Но дали би трябвало да го купите или не, зависи от това, което търсите.

Дизайн
Що се отнася до дизайна, Samsung прави някои основнипромени, които придават на Galaxy Z Flip4 по-различно лъчение от това на предшественика. Алуминиевите рамки са лъскави, за разлика от по-мекото матово покритие на Z Flip3, а пантата е значителнопо-плоска. Именно тези козметични интервенции придават на телефона външен тип от по-висок клас, който несъмнено му подхожда.

Пантата е твърда и в множеството случаи изисква да употребявате двете си ръце. Тя обаче е солидна, като в това време дебелината в сгънато положение е единствено 17.1 мм при пантата и 15.9 мм, където се срещат двата края на екрана.
`Samsung

На процедура Galaxy Z Flip4 e пълен колкото естествен телефон, когато е отворен, и явно по-дебел, когато телефонът е затворен, макар че заема половината пространство в джоба ви. Предимствата му може да се усетят, когато в действителност започнете да го употребявате в всекидневието си.

Именно тогава младежите с деен метод на живот биха оценили преимуществото от лесното слагане на целия този телефон в предния джоб на дънките. Обикновено множеството от нас, слагат телефона си в задния джоб, което значи, че би трябвало да го вадят постоянно, когато сядат. Със Z Flip4 това не се постанова - без значение дали седите или сте прави, той се побира в предния джоб.

Що се отнася до главния екран, който е евентуалното едва място на всички смарт телефони, при Z Flip4 нещата са по-различни. Освен, че дисплеят е предпазен от обстоятелството, че в по-голямата си част от всекидневието е прегънат, корейците са го създали от ултратънко стъкло, което обаче е с 45 % по-здраво, а протекторът на екрана е фабрично залепен и усъвършенстван по отношение на предходния модел.
`Samsung

От всичко казано дотук излиза наяве, че Z Flip4 се усеща доста здрав. Теглото му, подсиленото стъкло (Corning Gorilla Glass Victus+) накорпуса, и рамките от Armor Aluminum са отлични. И да платите 2249 лева за този телефон не наподобява като рисков залог. Но да погледнем какво се крие под тази лъскава опаковка.
Основен дисплей
Трябва да знаете, че няма да имате недоволства по отношение на 6.7-инчовия главен екран на Z Flip4. Той предлага гладко превъртаща се периодичност на освежаване до 120Hz и става задоволително ослепителен, с цел да се употребява много комфортно на директна слънчева светлина. Има едвам забележима дипла, несъмнено, само че с нея се привиква бързо. Когато употребявате екрана въвFlex режим — това е, когато употребявате телефона в L-образна форма, можете да управлявате наличието в горната половина на екрана с контроли в долната половина.
Външен екран
Що се отнася до външния екран, забележим в сгънато състояние, то той е с размер 1.9-инча, Super AMOLED е и макар дребния си размер е мощно осведомителен. Можете да го употребявате, с цел да вършиме селфита с главните камери - благодарение на Quick Shot в действително време виждате превю на фотографията, можете да четете известията си, да проверявате времето и за куп други неща, които множеството умни часовници вършат. Ако докоснете уведомление, телефонът ще ви подкани да отворите основния екран и да продължите с кореспонденцията си.
`Samsung

Z Flip4 ви разрешава да изпращате бързи отговори в затворено състояние, което е потребна екстра. Можете и да диктувате текст - какъвто беше казусът и със Z Flip3 - само че в случай че предпочитате да не говорите по телефона, можете да изберете от лист с постоянно срещани изречения като „ На път съм “ и от сорта.
Процесор и някои други екстри
Разглеждайки така наречен естествени телефонни неща, Z Flip4 покрива всичко, освен това на най-високо равнище. Има процесор Snapdragon 8+ Gen 1 — водещият чипсет за Android - и всички разновидности включват 8 GB RAM. Наред с бързо опресняващия се екран, Z Flip4 се усеща доста бърз и радушен, колкото би трябвало да бъде устройство за тази цена. Има и по-голяма батерия, която е с потенциал 3700 mAh.

Новият по-голям потенциал (и по-енергийно ефикасен процесор) несъмнено покачват продуктивността на батерията. Телефонът може да преживее един доста претрупан ден с доста видео стрийминг, GPS навигация, тетъринг на мобилна точка и видеозаписи без презареждане, което не е малко за тази относително дребна батерия.
`Samsung

Снимки и видео
Що се отнася до камерите, то гледайки сухите числа може да се допусна, че за телефон с тази цена, те не са кой знае какво. Със всеки идващ модел обаче Samsung прави нужното, и камерите към този момент оферират чудесно качество на снимане. Пикселите на неговата 12-мегапикселова F/1.8 съществена камера са по-големи, софтуерът е усъвършенстван и оттова фотосите са на надалеч по-високо равнище.

С други думи без значение от характерностите, ще заобичате да вършиме фотоси с този телефон. И това няма нищо общо с размера на пикселите или датчиците, а е поради гъвкавия форм фактор. Може да се сложи на маса и да се запише видео със свободни ръце.

Що се отнася до качеството на изображенията, то, както към този момент споменахме, всичко е наред. Снимките са с типичния кондензиран цвят на Samsung. Снимките при слаба светлина също са доста положителни. Това важи и за видеото - клиповете са положителни и при слаба светлина. С други думи „ занимателен “ сгъваем телефон - стилен, сгъваем на половина, водоустойчив и осъществяването е ужасно. Той има много положителни камери и можете да ги употребявате по метод, с който никой общоприет телефон не може да се съпостави.

В умозаключение ще кажем, че несъмнено има и други сгъваеми телефони на пазара, в това число на Samsung - Z Fold4 да вземем за пример, само че тойне е толкоз стилен. Но без значение от размера и цената, няма различен смарт телефон, който да промени по този начин фундаментално метода, по който го употребявате, както това ще направи Z Flip 4.
`Samsung


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР