Съвсем наскоро Pavell & Venci Venc пуснаха не едно, а

...
Съвсем наскоро Pavell & Venci Venc пуснаха не едно, а
Коментари Харесай

Pavell & Venci Venc' за пороците, с които се борят! Двамата проговориха и за жените до себе си

Съвсем неотдавна Pavell & Venci Venc пуснаха не едно, а цели две части. Така се постави край и на всевъзможни спекулации, че двамата са се разделили. Нещо повече, оказа се, че даже на почивката си в Малдивите са били дружно.

Виж още: Как са изглеждали някои БГ звезди на абитуриентския си бал? Някои са неузнаваеми!

Именно на Малдивите е снимано видеото към " Ако не в този момент, по кое време ". " Нямаше доста време за отмора на острова. Мисля, че поизмъчихме половинките си, които също вземат участие в клипа, само че те бяха готови какво ги чака и бяха бойци на „ снимачната площадка “. Снимахме от изгрев до залез слънце няколко дни подред, само че работата на такова място е същинско наслаждение ", споделя Венци в изявление за Блиц.

Двамата рапъри разкриват и по какъв начин са реагирали девойките. Криси, половинката на Павел, се дърпала, а Мая пък била искрено обезпокоена. 

Виж още: Реджеп от Hell's Kitchen е скъсал с приятелката си? Шеф готвачът с забавен намек

Двамата рапъри разясниха и миналата година. Описаха я по много елементарен метод: Нямаше доста време за отмора на острова. Мисля, че поизмъчихме половинките си, които също вземат участие в клипа, само че те бяха готови какво ги чака и бяха бойци на " снимачната площадка ". Снимахме от изгрев до залез слънце няколко дни подред, само че работата на такова място е същинско наслаждение. " Равносметакта - всичко е добре, когато свърши добре. Първо желая да знам, че тази пандемия е сигурно зад тила на човечеството и чак след това ще мога да обобщя по какъв начин ми се е отразила ", споделя Павел. За Венци пък тази година била най-хубавата в живота му.

Виж още: Дара Екимова сподели гаджето си! Певицата и младежът посетиха мистично място в България 

А кои са пороците, от които желаят да се откажат? Много просто, те са даже тривиални. За Венци това са цигарите, а за Павел - дисплеят! Той споделя, че даже когато не работи, гледа видеа в интернет и отделя по 10 часа от деня си за това.

Изображение: https://www.instagram.com/virginiarecords/, https://www.instagram.com/venztagram/, https://www.instagram.com/pavizzll/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР