Съвсем наскоро първата ракета на Австрия Доминик Тийм призна, че

...
Съвсем наскоро първата ракета на Австрия Доминик Тийм призна, че
Коментари Харесай

И втората ракета на Австрия е аут! Вече е време за България в ATP Cup?

Съвсем неотдавна първата ракета на Австрия Доминик Тийм призна, че няма да взе участие на ATP Cup. Тогава се породиха подозрения дали мястото на страната няма да бъде заето от тима на България. и компания са първа запаса и ще влязат на мястото на дадена страна, в случай че тя не може да вземе присъединяване.
Тогава обаче . Сега обаче стана ясно, че в действителност и втората ракета на Австрия няма да може да вземе присъединяване.
Денис Новак призна, че няма да играе на ATP Cup. На пръв взор това би трябвало да значи, че Австрия няма по какъв начин да играе, защото по устав най-малко един състезател от всяка страна би трябвало да е в топ 250 на ранглистата на ATP.
Австрия към този момент не дава отговор на този аршин, откакто Новак се отхвърли заради здравословни аргументи. Самият Денис не е дал публично изказване, а от ATP Cup към момента не са оповестили нищо на формалните си канали.
Очаква се до часове да стане ясно изрично дали Австрия отпада, което надлежно би значело и присъединяване за България. Турнирът ще се състои през янунари. А първата ракета на Австрия .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР