Съвсем наскоро най-добрият български тенисист мина за втори път през

...
Съвсем наскоро най-добрият български тенисист мина за втори път през
Коментари Харесай

Следващото голямо изпитание пред Гришо: Ще бори Ноле, Надал, Медведев

Съвсем неотдавна най-хубавият български тенисист мина за повторно през ковид, само че все пак хасковлията е в топ физическо положение. Това удостоверява и действието му да одобри специфичната покана за присъединяване на шампионата в Делрей Бийч, част от сериите ATP 250.
Той ще се организира сред 14 и 20 февруари, а незабавно след него ще играе в Мексико на локалния шампионат в Акапулко, където към този момент е печелил купата. Тези две надпревари би трябвало да са генерална подготовка за ракета номер 1 на България за идващото му съществено предизвикателство.
Става въпрос за първия за годината Мастърс - в Индиън Уелс. През предишния сезон българинът победи международния номер две Даниил Медведев с прословут поврат и след това стигна до полуфиналната фаза (най-доброто му показване на този шампионат досега, като по традиция не се представяше изключително сполучливо там преди това).

Ясен е и описът от звездни тенисисти, които ще вземат участие на това издание на Индиън Уелс, а той включва Новак Джокович, Даниил Медведев, Рафаел Надал, Стефанос Циципас и още куп топ тенисисти. Към момента се чака само двама от топ 50 да не вземат присъединяване.
Става въпрос за именития Роджър Федерер и Кей Нишикори. Както е известно, двамата са с травми и не е ясно по кое време ще са подготвени за игра.
Колкото до Гришо - той приключи предишния сезон по страховит метод, само че все още не съумява да придвижи тази си форма и през този. А към този момент има .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР