Съвсем наскоро Майкъл Сейлър от MicroStrategy сподели няколко ентусиазирани прозрения

...
Съвсем наскоро Майкъл Сейлър от MicroStrategy сподели няколко ентусиазирани прозрения
Коментари Харесай

Биткойн е най-добрата мрежа и никоя друга криптовалута не е близо

Съвсем неотдавна Майкъл Сейлър от MicroStrategy показа няколко въодушевени прозрения по отношение на Биткойн и неговата мрежа.

Той недвусмислено съобщи, че Биткойн е водещата мрежа за криптовалута, надхвърляйки статута си просто на най-хубавия криптоактив. Според него няма кандидат, който да се приближава до превъзходството на биткойн.

Сейлър акцентира ролята на Биткойн като най-благоприятен актив заради способността му да обезпечава повишаване на цената, внезапен контрастност с разреждащия темперамент на щатския $. Като изпълнителен ръководител на MicroStrategy, той акцентира BTC като идеална различна инвестиция, лишена от връзки с държавните валути или корпоративни връзки.

Възхищението на Сейлър към Биткойн се простира оттатък неговата финансова полза, представяйки го като въплъщение на финансово овластяване и световен разцвет. Той възприема криптовалутата не като обособен артикул, а като цялостна екосистема, обхващаща разнообразни аспекти като артикули, скъпи бумаги, компании, деривати и специалности.

Подчертавайки устойчивостта на Биткойн, Сейлър загатна голямата му потребителска база от почти 220 милиона притежатели в международен мащаб, което го прави най-сигурната крипто мрежа измежду възходяща потребителска база от към 420 милиона крипто запалянковци.

Дискурсът на Сейлър също се насочи към регулаторните провокации, измъчващи алткойните, прогнозирайки, че тези трудности в последна сметка могат да насочат ликвидността към Биткойн, като се има поради неговото несравнимо приемане и надеждност.

При разискването на бъдещето на институционалното приемане на Биткойн, Сейлър акцентира трансформиращия капацитет на цифровия капитал, обявявайки го като решение на голям брой световни провокации.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР