Съвсем наскоро мама Даяна и татко Йордан, познати на зрителите

...
Съвсем наскоро мама Даяна и татко Йордан, познати на зрителите
Коментари Харесай

Любима двойка от Един за друг изненада всички с тази новина

Съвсем неотдавна мама Даяна и баща Йордан, познати на феновете от сантименталното предаване " Един за различен ", споделиха, че са в очакване на трета рожба. До появяването на бебето към момента има време, по тази причина пък полът към този момент е явен! 

Младото семейство събра всички близки другари и провежда особено събитие, на което се разбра какво ще бъде бебето. Чудесна декорация, радостни страсти, доста цветни балони, а най-после и пушек с не кой да е, а точно... СИН цвят. 

Любопитни ли сте какво споделя по мотива разчувстваната майка. Ето и нейните думи: 

" Момче или Момиче

Изключително прочувствен миг за нас! 

Думите не стигат да опиша това, което усещам! Сълзите ли? Те са от благополучие, същинско благополучие! Да гледаш децата си толкоз щастливи, откровени и разчувствани от това, какво ще бъде бебето, толкоз нетърпеливи и виждайки пушека да крещят от ща Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Dayana Tsacheva (@daqnka)
стие е това е незаменимо! Аз знам, че те ще бъдат най-хубавите и грижовни батко и кака! Въпреки че Таня се натъжи, казвайки, че нещо е влезнало в окото и, аз знам че е безпределно щастлива (Преди няколко дни ми сподели: Мамо в случай че е момче отново ще си го обичам, въпреки всичко е каквото Бог е отредил) може да е едвам на 5 години, само че тя е толкоз интелигентна, грижовна и добра! Благодарим на всички, които пристигнаха и споделиха този по този начин дълго чакан и мечтан миг с нас! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР