Съвсем наскоро Honor предложи на потребителите да надникнат зад кулисите

...
Съвсем наскоро Honor предложи на потребителите да надникнат зад кулисите
Коментари Харесай

Honor прокарва напреднали технологии в своя смартфон Magic 5 Pro

Съвсем неотдавна Honor предложи на потребителите да надникнат зад кулисите и да схванат повече за метода, по който компанията е създала авангардната технология, включена във флагманския смарт телефон Magic 5 Pro.

Усъвършенстван автофокус и технология за грижа за очите на Honor Magic 5 Pro

Новият модел Magic 5 Pro на китайския производител на телефони идва с авангардни фотографски функционалности. Камерата на това устройство към този момент предлага голям скок от 245% в скоростта на автофокуса спрямо предшественика си за усъвършенствано фотографско преживяване. Той също по този начин идва с ИИ технология Motion Sensing, която е способна да разпознава обекти даже в придвижване.

Освен това Magic 5 Pro подчертава и върху отбраната на очите на потребителя. Това е допустимо с помощта на напредъка в технологията на екрана. Обръща се внимание на специфичния Circadian Night екран и функционалността за динамично затъмняване. Ако към момента не знаете – Magic 5 Pro е първият смарт телефон, получил Rheinland Circadian Friendly узаконяване от TÜV. Това значи, че екранът може да ръководи излъчването на синя светлина и може автоматизирано да контролира цветовете, когато е мрачно.

Осигуряване на най-хубавото качество на продукта

Освен че предлага авангардни технологии, Honor също влага съществено, с цел да подсигурява, че потребителите получават най-хубавото качество от продукцията на Magic 5 Pro. Марката е похарчила над 20 милиона щатски $ за обезпечаване на високо качество посредством съоръжение за тестване в своя Глобален център за сходство и тестване.

Благодарение на това, устройството се предлага и с повече от 200 сертифицирани тестови стандарта. Компанията дава обещание да предложи най-хубавото качество що се отнася до Magic 5 Pro, който има и SAR рейтинг за всеобщо произвеждане – той е с 35% по-нисък от регламентирания предел.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР