Съвсем наскоро Джена Джеймисън сподели откровено за премеждията, през които

...
Съвсем наскоро Джена Джеймисън сподели откровено за премеждията, през които
Коментари Харесай

Коя е жената, за която се ожени Джена Джеймисън

Съвсем неотдавна Джена Джеймисън показа искрено за премеждията, през които е минала, само че се още веднъж има мотив за наслада и усмивки.
 Тежкото тестване, през което мина Джена Джеймисън
Тежкото тестване, през което мина някогашната порноактриса Джена Джеймисън

И през днешния ден още веднъж се радва на живота

49-годишната някогашна порно актриса се е оженила за девет години по-младата от нея Джеси Лоулес. Церемонията се е състояла на 23 май в Лас Вегас, Невада. 

" Намерих индивида, с който е трябвало постоянно да бъда ", споделя Джеймисън пред People. Джена, която е майка на три деца, споделя, че е мислила доста върху миналите си връзки с мъже и провалените бракове, които е имала.

" Може да е егоистично и неприятно, че го споделям, само че мисля, че моята движеща мощ са били децата. " И в този момент, когато към този момент е разкрила себе си, може да се любува на живота.

Джена Джеймисън и Джеси Лоулес са си споделили " да " на сантиментално за някогашната порно актриса място - същата дребна черква в Невада, в която нейните родители също са се венчали. Двойката има планове да провежда огромна женитба, само че за момента не бързат.

Пред People Джеймисън разкрива, че има намерение да одобри семейството на половинката си. Лоулес споделя, че татко ѝ е придружил Джеймисън до олтара, тъй като нейният е умрял.

Двете са се срещнали през предходната година откакто Джена Джеймисън е почнала да разяснява видеа на Лоулес в TikTok. " Падах си по Джеси от много време, тъй като тя е много известна в TikTok, а аз боготворя платформата ", добавя актрисата.

По това време Джеси Лоулес признава, че е имала връзка с друго момиче и моралният ѝ компас не е разрешавал да предприеме освен това с Джена. Но откакто връзката ѝ е завършила нищо не е стояло на пътя на любовта.

Иначе, Лоулес е родена в малко градче в Алабама, само че още 17-годишна заживява във Флорида. Там живее цели 22 години преди да се реалокира във Вегас, където сега ще живее със брачната половинка си. Дълго време тя е работила в бръснарница във Флорида, а през днешния ден като се изключи че има собствен подкаст е един от притежателите на Savage Sip Coffee.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР