Съвсем малко време дели Риана от момента, в който ще

...
Съвсем малко време дели Риана от момента, в който ще
Коментари Харесай

Как е името на сина на Риана и A$AP Rocky

Съвсем малко време дели Риана от момента, в който ще прегърне второто си дете. На MET Gala при започване на месеца певицата показва много наедряло коремче, а детайлностите към идното раждане към този момент избира да пази в загадка.
 Риана и видеото, което показа с 10-месечния си наследник
Тренировката на Риана и 10-месечния ѝ наследник

Симпатични моменти от всекидневието на певицата

Това не е особена изненада, тъй като тя е много изборна във връзка с информация за персоналния си живот, която споделя. В профилите й в обществените мрежи може постоянно да виждаме фотоси и видеа с дребния й наследник, който скоро ще стане на годинка, само че за това време по този начин и не научихме по какъв начин се споделя той.

Тази седмица Daily Mail популяризира актът за раждане на сина на Риана и A$AP Rocky, от който разбираме името на момчето - Риза Ателстън Мейърс (RZA Аthelston Mayers).

Първото име на момчето е като на рапъра от групата Wu-Tang Clan, на която очевидно звездата двойка са почитатели. Всъщност след раждането певицата нееднократно е видяна да носи аксесоари, свързани с рап бандата, тъй че изборът не е толкоз неочакван.
 Риана, Дженифър Лопес и суеверията на известните персони
Популярните персони и техните суеверия

Всеки със заблудите и предразсъдъците си

А синът на Риана към този момент влезе в класациите на звезди наследници с необикновени имена. Сега ни остава да чакаме да разберем пола на второто й дете, както и неговото име, като се надяваме този път това да стане по-скоро след раждането.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР