Съвсем малки деца щурмуват света на модата и сключват договори

...
Съвсем малки деца щурмуват света на модата и сключват договори
Коментари Харесай

5 от най-известните момичета-модели от Русия

Съвсем дребни деца щурмуват света на модата и подписват контракти със световноизвестни марки, до момента в който интернет злобарите се възмущават, че девойките са лишени от детството си.
Кристина Пименова
„ Най-красивото момиче в света “ – точно по този начин бе разказана московчанката Кристина Пименова през 2014 година с лека ръка от публицистите на Daily Mail.

Кристина е родена през 2005 година в фамилията на футболиста Руслан Пименов. Момичето с огромни сини очи от ранна възраст има толкоз ярка осанка, че даже минувачите питат майка ѝ дали детето инцидентно не работи като модел.

В резултат на това майката в действителност взема решение да изпрати фотография на Кристина на фешън организация – и по този начин детето стартира да се появява в реклами на Burberry, Prada и други огромни марки.

Момичето обича художествената гимнастика и има огромни триумфи, само че не се занимава с професионален спорт. Кристина избира кариерата на модел. Изиграва и дребна роля във филм.
Анна Павага
Аня прави първата си фотосесия на тригодишна възраст, а когато навършва 9 години, тя към този момент става лице на френската къща Chloé. Нейният портрет се появява на кориците на Elle, L’Officiel, Harper’s Bazaar и други фешън списания, които неведнъж я назовават най-известното и най-търсеното момиче модел от Русия.

Аня е родена през 2009 година в Санкт Петербург и до 12-годишна възраст сътрудничи с фешън марки като Givenchy, Little Marc Jacobs, Dolce & Gabbana, Dsquared, DKNY.

В същото време майката на момичето твърди, че тя води живота на „ нормално “ момиче и няма звездна болест. През 2021 година Аня постъпва в влиятелната Академия за съветски балет „ А. Я. Ваганова “.
Алиса Самсонова
Когато сибирското момиче Алиса е единствено на 9 години, тя към този момент става лице на детската линия на Armani Junior и Monnalisa. Алиса Самсонова е родена в Красноярск през 2007 година. Родителите нямат упоритости да създадат от нея модел от международна класа – Алиса се занимава с художествена гимнастика и върви в обикновено учебно заведение.

Един ден обаче таткото на Алиса видял реклама за конкурс за хубост за деца и си помислил за какво тя да не опита. Алиса печели състезанието и незабавно получава покана за фотосесия. На идната година печели общоруския конкурс Little Top Model of Russia.

Младата Алиса придобива професионално портфолио и стартира да получава от ден на ден и повече предложения за снимане на детско облекло – освен в Русия, само че и в Италия.

Въпреки натоварения си график, бащата на момичето твърди, че фотосите за нея са като почивка и тя взе участие в тях в свободното си време и през ваканциите.
Виолета Антонова
„ Момичето с лице на ангел “ – по този начин медиите кръщават осемгодишната белолика Виолета със сини очи.
Антонова е родена през 2014 година. И наподобява, че незабавно щом се научава да върви, тя към този момент превзема подиума на Московската седмица на модата. Сега взе участие в рекламни фотоси за марки от цялостен ​​свят.

Майката на Виоета в младостта си също е била модел само че не реализира съществени резултати. Но в този момент тя постоянно се появява на фотоси с щерка си.

В фотосите взе участие и по-големият брат на Виолета – русокосият Дима със същите ярки очи. За него моделството е на назад във времето, а ученето е преди всичко.
Анастасия Безрукова
През 2014 година изгряващата звезда Безрукова е оповестена за конкуренция на „ най-красивото момиче “ – Пименова.

На 10-годишна възраст Анастасия се появява на корицата на италианския Vogue Bambini, също по този начин взима присъединяване в рекламни акции на Benetton, Pinko, Moschino.

Момичето е родено през 2004 година в Москва. Ставнала известна след бурно моделстване, Анастасия получава покана да се снима в киното. В два кино лентата тя играе една от основните функции – и двата пъти щерка на героя, изигран от артиста Сергей Безруков (който, обратно на слуховете, е просто адаш на момичето).

създател:RUSSIA BEYOND
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР