Съвсем логично е, когато даден сериал се радва на висок

...
Съвсем логично е, когато даден сериал се радва на висок
Коментари Харесай

Подновяването на сериала Emily in Paris

Съвсем разумно е, когато даден сериал се радва на висок зрителски интерес, той да бъде подновяван с най-малко още един сезон (да живее " Дързост и хубост " ).

Netflix не вършат изключение и в множеството случай не се бавят изключително, с цел да дадат зелена светлина на продуцентите за нови сезони. Е, от време на време държат почитателите в напрежение, само че не подобен е казусът с Emily in Paris.

Първият сезон се оказа много сполучливо попадение за стрийминг платформата. Такова явно е и вторият, който беше пуснат на 22 декември. Е, ползата към Emily in Paris не е толкоз огромен, колкото към вторият сезон на The Witcher или пък към четвъртият на Cobra Kai, само че въпреки всичко е челните позиции.

Ако първият сезон ни сподели по какъв начин една млада американка може да сбъдне фантазията си и да получи работата, която желае, в града, който обожава, то вторият я изкара от романтиката на на Париж, с цел да я води до френската Ривиера.

От Variety разбираме, че приключенията на Емили във Франция ще продължат, тъй като Netflix са решили да възобновят сериала с още цели два сезона. Очакванията са трети сезон да бъде сниман или напролет, или през лятото.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР