Съвсем доскоро отборът финалистът в турнира за Купата на България

...
Съвсем доскоро отборът финалистът в турнира за Купата на България
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Арда ще гонят Монтана с победи в Североизточна България - кръгът във Втора лига

Съвсем до неотдавна тимът финалистът в шампионата за Купата на България през 2016 година Монтана имаше действителни шансове да се пребори с Царско село за първото място във Втора лига и да си обезпечи директна промоция за елита. В рамките на две седмици обаче играчите от “Огоста” не просто отписаха лидерската позиция, само че и сложиха под сериозна въпросителна присъединяване си на баражите. В момента досегашният участник в майсторската ни изостава на цели 15 точки зад водача, който в идния XXIII кръг гостува на дубъла на Лудогорец.
 Царско село - Монтана @@@
След двете следващи загуби - с 1:2 като хазаин на Добруджа и 0:1 като посетител на Царско село, “сините” от “Огоста” към този момент имат прекомерно нежна преднина на втората позиция. Тимът на Стефан Генов е с четири точки повече от третия ЦСКА 1948 и с пет от четвъртия Арда (Кърджали), на който гостуват по-късно повече от седмица. За да влязат и в въодушевление, и с действителни шансове за победа на “Арена Арда”, монтанчани ще би трябвало да сложат завършек на незадоволителните резултати в последно време, като победят Поморие вкъщи.
 ЦСКА 1948 - Литекс @@@

И до момента в който вторият в класирането ще търси трите точки на домашна сцена, то директните му съперници за втората позиция ще пътуват до Североизточна България. ЦСКА 1948 гостува на последния в класирането Добруджа, а Арда (Кърджали) - на закъсалия го финансово Черноморец (Балчик). И до момента в който затъващият клуб от стадион “Дружба” в Добрич мъчно ще се пребори за трите точки, то предпоследният в подреждането - Пирин (Благоевград), ще има действителната опция да съживи очакванията си за оцеляване, в случай че победи Литекс на стадион “Христо Ботев”.

Втора професионална лига, сезон 2018/2019, XXIII кръг

6 април, събота, 15:00 часа

Добруджа - ЦСКА 1948
Пирин (Благоевград) - Литекс

6 април, събота, 17:00 часа

Локомотив (София) - Ботев (Гълъбово)

6 април, събота, 19:00 часа

Монтана - Поморие
Локомотив (Горна Оряховица) - Кариана (Ерден)

7 април, неделя, 15:30 часа

Лудогорец (Разград) - Царско село

8 април, понеделник, 17:00 часа

Несебър - Струмска популярност (Радомир)

8 април, понеделник, 20:00 часа

Черноморец (Балчик) - Арда (Кърджали)

ГОЛМАЙСТОРИТЕ НА ВТОРА ЛИГА
ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР