Съвременният подход изисква все повече и все по-задълбочен диалог между

...
Съвременният подход изисква все повече и все по-задълбочен диалог между
Коментари Харесай

Кметът на В. Търново Даниел Панов: Авторитетната местна власт е много важен партньор

Съвременният метод изисква от ден на ден и все по-задълбочен разговор сред институциите и ние потвърждаваме, че авторитетната локална власт е равносилен и доста значим сътрудник. Това декларира в особено приветствие за Деня на българската община кметът на Велико Търново и началник на сдружението на общините.

Ето и цялостното послание, оповестено без редакторска интервенция:

"Уважаеми сътрудници от Община Велико Търново,

Уважаеми сътрудници кметове на общини, общински съветници и ръководители на локалните парламенти,

Уважаеми чиновници в администрациите, които всеки ден решавате въпроси, от които зависи живота и здравето на българите,

Честит празник!

Денят на българската община към момента е от празниците, които означаваме с прочут срам, въпреки че за последните повече от две десетилетия общините се утвърдиха като един от най-ефективните органи на ръководство.

Съвременният метод изисква от ден на ден и все по-задълбочен разговор сред институциите и ние потвърждаваме, че авторитетната локална власт е равносилен и доста значим сътрудник.

Бъдете горди със своята работа, уважаеми сътрудници, тъй като тя е в интерес на обществото, на по-доброто бъдеще пред жителите на всеки град, обитаемо място и всяко едно кътче на България. Бъдете горди, тъй като сте експерти и почтени жители.

Благодаря на всички, с които дружно прекосяваме през едно от най-трудните тествания в актуалната българска история. Вярвам мощно, че бъдем ли все по този начин единни, ще преодолеем и това затруднение.

Пожелавам здраве и неотклонен дух на всички, свързали живота си със работа в името на обществото.

Честит празник! ", написа Панов.

Уважаеми сътрудници от Община Велико Търново, Уважаеми сътрудници кметове на общини, общински съветници и ръководители на...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР