Съвременната пенсионноосигурителна система дава по-добра и по-пълна социална защита. Тя

...
Съвременната пенсионноосигурителна система дава по-добра и по-пълна социална защита. Тя
Коментари Харесай

Министър Лазаров: Съвременната пенсионна система дава по-качествена социална защита на осигурените

„ Съвременната пенсионноосигурителна система дава по-добра и по-пълна обществена отбрана. Тя предлага по-големи благоприятни условия пред хората да създадат своя осведомен избор какви осигурителни артикули да употребяват, с цел да имат постоянен и сигурен пенсионен приход, който да им обезпечи първокласен живот “.

Това съобщи служебният обществен министър Лазар Лазаров по време на церемонията за връчване на годишните награди в застрахователния и пенсионноосигурителния бранш за 2022 година. Той прикани за взаимни старания за стимулиране на дейното присъединяване на повече хора в осигурителната система . Лазаров поздрави представителите сдруженията, признавайки техния принос за постигането на по-голяма сигурност и по-добър живот на жителите на България.

Той връчи премията „ Пенсионноосигурително сдружение на годината “ за в допълнение непринудено пенсионно обезпечаване на ПОД „ Алианц България “ АД и наградата „ За повсеместен принос в развиването на българското обезпечаване “ на фондация „ Проф. доктор Велеслав Гаврийски “, който заслужи ПОД „ ЦКБ-СИЛА “ .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР