Съвременната мода позволява на жените с всякакъв размер да изглеждат

...
Съвременната мода позволява на жените с всякакъв размер да изглеждат
Коментари Харесай

Ще ви покажа примери как жените носят дрехите неправилно и след това се оплакват, че „дрехите ги правят дебели.“

Съвременната мода разрешава на дамите с всевъзможен размер да наподобяват ужасно. Въпреки това, не всеки знае по какъв начин вярно да подчертае мощните си страни.

Това води до неточности, които за благополучие са лесни за поправяне. Нека да разгледаме няколко образеца за това по какъв начин да създадете съвременен външен тип, без значение от размера на облеклата.

Подобряване на детайлите

 правила облекло

Снимка: Pinterest

Изображението на първата фотография наподобява безлично и незабележимо. Блузата, оставена да виси свободно, придава спомагателен размер на коремната област, а черните обувки образно съкратяват краката.

Достатъчно е да наблегнете талията си, като подпъхнете единия борд на блузата и да добавите украшение на шията, акцентирайки върху деколтето, и визията става доста по-привлекателна. Бежовите обувки удължават краката ви, правейки визия лека и елегантна.

Използване на утайване

 облекло пластове

Снимка: Pinterest

Тънките тениски наподобяват ужасно в многослойни визии. Например, хвърляйки бяла риза от горната страна, можете да скриете пълнотата на ръцете и гънките от бельото си. Белите маратонки, заместващи черните обувки, вършат външния тип по-елегантен.

Правата пола с висока талия е идеалният избор за тези, които желаят да подчертаят извивките си.

Ролята на аксесоарите

 роля аксесоари

Снимка: Pinterest

Аксесоарите играят основна роля в основаването на стилна визия. На фотографията вляво моделът е облечен в безформена рокля, наподобяваща „ нощница “. Но като добавите колан към кръста и стилни казашки ботуши, дамата се трансформира в елегантна дама.

Подобрете формата си с колан

 колан оформящ талията

Снимка: Pinterest

В истинската версия бургундска рокля, допълнена от остарели обувки, прави фигурата права и я лишава от женственост. Но колан на талията и голи „ балеринки “ радикално трансформират външния тип, придавайки му прелест.

Щампи и райета

 щампи в облеклото

Снимка: Pinterest

Жените с извивки постоянно заобикалят раирани облекла от боязън, че по този начин фигурата им ще наподобява по-едра. Фокусирането върху талията и потреблението на тъкани аксесоари обаче може да сътвори съразмерен и моден външен тип. Райето може да бъде ваш съдружник.

Подчертаване на формата

 наблягане форми колан

Снимка: Pinterest

Друг образец е безформена рокля, която става елегантна с прибавянето на колан. Въпреки това, солидното колие може да бъде сменено с по-фина огърлица, с цел да създадете грациозен външен тип.

Балансирайте дължината и пропорциите

 препоръки обилни форми

Снимка: Pinterest

Жените с обилни фигури постоянно избират необятни облекла, които вършат фигурата им да наподобява безформена. Но откакто впъхнете тениската си и наблегнете талията си с пола, визията става стилна и привлекателна.

Създаване на отвесна линия

 отвесна линия облекло

Снимка: Pinterest

Закопчаната риза образно съкратява шията и прави горната част на тялото да наподобява по-масивна. Но щом разкопчаете няколко копчета и добавите украса на гърдите, се получава отвесна линия, издължаваща силуета и изместваща акцента върху деколтето.

Тези елементарни препоръки ще ви оказват помощ да създадете стилни и хармонични визии, без значение от размера на облеклата ви. Кои ви харесаха и за какво? Споделете вашето мнение в мненията!

Редактор: Петя Иванова
Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР