Съвременен 19:9 екран с диагонал 6,3 инча и резолюция 1520x720

...
Съвременен 19:9 екран с диагонал 6,3 инча и резолюция 1520x720
Коментари Харесай

UMIDIGI One Max – голям смартфон без компромиси

Съвременен 19:9 екран с диагонал 6,3 инча и резолюция 1520x720 пиксела, чиста версия Android 8.1, мощен процесор и доста памет отличават този модел

UMIDIGI One Max има грациозен дизайн с алуминиева рамка и стъклен заден панел

Смартфоните с огромни екрани – от 6 инча и нагоре – са мечтаното устройство за консуматори, които желаят да сърфират удобно в интернет, да гледат видео или да играят, забавлявайки се без ограничавания на всички места и когато и да е. Добрата вест е, че наличното наслаждение няма да ви коства цяло положение.

Огромен екран, доста памет и забележителна изчислителна мощност – UMIDIGI One Max предлага всичко това плюс други съвременни характерности и улеснения на цена от 158,21 евро в онлайн магазина Tomtop , с безвъзмездна доставка. Нещо повече, в комплекта на устройството са включени дарове като протектор за екрана и заден калъф, а настоящата операционна система Android 8.1 в чист вид обезпечава достъп до последните нововъведения от Гугъл.

UMIDIGI One Max дава 6,3-инчов екран, който заема 90,8% ог предния панел

На първо място моделът ще ви впечатли с огромния си 6,3-инчов екран с технология In Cell и резолюция 1520×720 пиксела, изпълнен в модерното съответствие на страните 19:9 и с отрезка в горния край. Това е екран от вида „ waterdrop ”, което значи, че лицевата камера се побира на място колкото капка вода – екранът заема 90,8% от предния панел на устройството, оставяйки чувство у потребителя за безпределно изображение, посредством и на извивките в профил.

Под капака на UMIDIGI One Max ще откриете мощен чипсет Helio P23 с осемядрен процесор – 4 ядра Cortex-A53 на тактова периодичност 2,0GHz и още 4 на 1,5GHz. Чипът работи в тандем с 4GB оперативна памет, а вграденият флаш сторидж е 128GB – премного памет за равен мултитаскинг и предпазване на фотоси, видео, приложения и друго наличие. Но в случай че този размер не стига, можете да разширите паметта с microSD карти с потенциал до 256GB.

UMIDIGI One Max може да се зарежда и безжично посредством технология Qi

Двойна съществена камера – 12MP+5MP със датчик OV12870, огромна апертура f/2.0, двойна LED мълния, филтри в действително време и различаване на лица – подсигурява фотоси и видео с високо качество. Предната камера на UMIDIGI One Max пък с резолюция 16MP, апертура F/2.0 и функционалност за различаване лица дава обещание красиви селфита. Тя се употребява и за задачите на сигурността, защото смарт телефонът поддържане отключване с лицево различаване, наред с пръстов отпечатък, скенерът за който е ситуиран в профил на бутона за включване/изключване.

Опциите за зареждане също са впечатляващи, включително бързо зареждане 18W. Устройството идва с вградена батерия 4500 мАч за безпроблемно потребление в продължение на 2 дни, която се зарежда както жично – през USB Type-C интерфейс, по този начин и безжично с наличните за задачата зареждащи подложки – моделът поддържа Qi технология 15W. При жичното зареждане с технология PE+ 9V/2A батерията доближава 80% от потенциала си за към 80 минути.

UMIDIGI One Max е освен огромен, само че с хубав дизайн и богата функционалност

Елегантният дизайн с алуминиева рамка и стъклен заден панел способства за комфортното потребление на смарт телефона. UMIDIGI One Max поддържа публикуваните в света мобилни мрежи, включително 4G VoLTE връзки, оборудван е с Wi-Fi, Bluetooth, GPS и NFC безжични модули, има два слота за сим карти, представител, микрофон и общоприетоо 3,5-мм гнездо за слушалки. В комплекта, както казахме, са включени като подарък протектор за екрана и калъф, наред със захранващ адаптер, кабел, игла за сим картите и управление за потребителя.

UMIDIGI One Max се доставя в комплект с потребни аксесоари

Можете да купите смарт телефона тук: UMIDIGI One Max на цена от 158,21 евро в онлайн магазина Tomtop, с безвъзмездна доставка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР