Съвместно заседание на Управителния и Контролния съвет на Националната асоциация

...
Съвместно заседание на Управителния и Контролния съвет на Националната асоциация
Коментари Харесай

Сливен бе домакин на среща на председателите на общинските съвети в България

Съвместно съвещание на Управителния и Контролния съвет на Националната асоциация на ръководители на общински препоръки в Република България /НАПОСРБ/ се организира в Сливен. В него взе участие и ръководителят на локалния парламент Димитър Митев, който е член на Контролния съвет на асоциацията.

Обект на полемики бяха финансовият доклад и докладът за работа на организацията за 2023 година Бяха обрисувани и финансовите параметри на проектобюджета за актуалната година. В разискванията на еднодневния конгрес се включи и сливенският градоначалник Стефан Радев.

Членовете на сдружението се сплотиха към концепцията за промени в устава на НАПОС. В хода на разискванията те обмениха опит, визираха сходни проблеми и споделиха положителни практики от ежедневната си работа.

В рамките на срещата бе закрепена и датата за общо заседание на асоциацията. То ще се организира на 6 март в град Пловдив.

Националната асоциация на ръководителите на общински препоръки в Република България е учредена през 2004 година В нея членуват близо 200 ръководители на локални парламенти в България, като броят им годишно се усилва с приемането на нови членове.Седалището на асоциацията е град София, а нейният главен профил на деяние е реализирането на дейно локално самоуправление и развиване на гражданското общество.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР