Съвместно с партньора си България Вендинг Сървисиз Lidl поставя модерни

...
Съвместно с партньора си България Вендинг Сървисиз Lidl поставя модерни
Коментари Харесай

Lidl допълва клиентското изживяване с ароматни кафе напитки в избрани магазини

Съвместно с колегата си България Вендинг Сървисиз Lidl слага съвременни кафе-автомати в магазините си в Благоевград, Царево, Самоков, Троян, Провадия и Пазарджик, както и в определени такива в София, Варна и Пловдив * . Те оферират богат избор от кафе и други питиета с присъщото оптимално съответствие цена-качество и допълват потребителско преживяване в магазините на веригата.

Вендинг автоматите са висок клас, комфортни и лесни за потребление. Те ще одобряват и картови разплащания за още по-голямо облекчение на посетителите, а изборът от питиета включва както общоприети, по този начин и премиум оферти. Кофеиновите изкушения се подготвят от прясно смляно кафе на зърна, като клиентите могат да избират сред кафе Bianchi и по-високия клас - Lavazza. И двата марката са с потвърдено качество и мирис, а напитките са с компактен и богат усет. Сред по-интересните оферти с кафе се отличават виенско кафе и мокачино. Гамата артикули се добавя с белгийски парещ шоколад, лимонен чай, разнообразни предложение на Nescafe, както и италианско безкофеиново кафе.

И тук Lidl и България Вендинг Сървисиз демонстрират своето отговорно отношение към природата, като предизвикват и своите клиенти към екосъобразно ползване. Използваните в кафе-автоматите чаши са създадени от бамбук, а всеки, който донесе своя лична чаша, получава с 10 ст. по-ниска цена за определената напитка.

Lidl не стопира да надгражда потребителско преживяване за своите консуматори с разнообразни оферти и нововъведения, които да създадат извършването на покупки в магазините едно в действителност прелестно и качествено преживяване. От големия подбор от хранителни и нехранителни артикули и личните марки през приложението Lidl Plus и преимуществата на този цифров асистент, клиентите на веригата могат да открият всичко за фамилията и дома под един покрив.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР