Съвместни контролни и превантивни действия предприеха днес екипи на РУ-Видин

...
Съвместни контролни и превантивни действия предприеха днес екипи на РУ-Видин
Коментари Харесай

Пет екипа на жандармерията участваха в полицейска операция, проведена в кв. „Нов път“ и с. Новоселци

Съвместни контролни и превантивни дейности започнаха през днешния ден екипи на РУ-Видин и жандармерията. Териториалният обсег на интервенцията включваше видинския кв. „ Нов път “ и близкото с. Новоселци.

Акцията имаше за цел профилактиране на дейния престъпен контингент, противопоставяне на битовата престъпност и възстановяване на ситуацията по сигурност на придвижването.

Служителите на Министерство на вътрешните работи ревизираха 130 лица (18 от тях престъпен контингент), 107 моторни транспортни средства и два частни адреса. За установени нарушавания по Закона за придвижването по пътищата сформираха три акта и 10 фиша.

Полицаите сформираха и 33 предупредителни протокола по чл.65 от ЗМВР.

В хода на интервенцията са формирани две предварителни инспекции по чл.235 от Наказателния кодекс, откакто в частни дворове чиновниците на реда откриха немаркирани дърва без документи, доказващи законния им генезис.

Специализираните полицейски интервенции с присъединяване на жандармерията в област Видин се организират регулярно, планирането им е съобразено с настоящите разбори на оперативната конюнктура в района.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР