Съвместни екипи от служители на СДВР и на столичната РЗИ

...
Съвместни екипи от служители на СДВР и на столичната РЗИ
Коментари Харесай

Пълна анархия в кръчмите в София дори след забраните

Съвместни екипи от чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи и на столичната РЗИ реализират инспекции за съблюдаване на противоепидемичните ограничения на територията на столицата. При инспекциите нощес след 23.30 часа са открити редица нарушавания и неспазване на работното време.

При инспекция на заведение край езерото Ариана, личният състав в началото не позволил проверяващите и клиентите, над 200 д., останали вътре при затворени порти. След като на една от тях й прилошало, екипът направил инспекция в обекта. Снети са пояснения от клиенти, дамата е откарана в болница.

Управителят на обекта не е показал изисканите документи. Служителите на РЗИ са съставили акт, отправено е предизвестие по Закона за Министерство на вътрешните работи.

В работен режим е бил и обект на ул. „ Христо Белчев “ с над 100 клиенти. И там личният състав часове наред е отказвал да допусне проверяващите и гостите на заведението са държани без да могат да изоставен. Съставен е акт от РЗИ. Управителят е свикан да даде пояснения, снети са пояснения от клиенти, формирани са протоколи за предизвестие на личния състав.

При инспекция в различен обект на същата улица са открити хора от личния състав след края на работното време. Съставени са констативен протокол и предизвестия.

На ул. “Врабча “, в частен клуб след 23.30 часа са открити голям брой гости. При инспекцията в заведението са открити разнообразни наркотични субстанции. Четирима са били арестувани и са формирани са досъдебни производства. В друго заведение на същата улица, при осъществената инспекция е открито, че обектът работи след 23.30 часа и още веднъж има струпани голям брой гости.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР