Съвместни екипи на Агенция Митници“, НАП и ДАМТН,са проверявали произхода

...
Съвместни екипи на Агенция Митници“, НАП и ДАМТН,са проверявали произхода
Коментари Харесай

Проверяват за некачествени горива в София и областта

Съвместни екипи на Агенция „ Митници “, Национална агенция за приходите и ДАМТН,са проверявали произхода и качеството на течните горива, редовността на касовите апарати и измервателните уреди, тяхната съгласуваност в действително време към органите по приходите, съблюдаване на разрешителните режими, касаещи продажбата на артикули от нефтен генезис, както и реализираната комерсиална активност на инспектираните обекти. Акцията е била осъществена на територията на град София и региона, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В рамките на осъществените инспекции са били издадени съответни наставления, свързани с активността на обектите, формирани са актове за осъществени административни нарушавания -  липса на пломби по измервателните уреди и съответни реквизити по техническите средства, функциониращи в комерсиалните обекти.
 
 акция пресцентър, Министерство на вътрешните работи

Предстои да бъде направен химически разбор на конфискуваните проби от популяризираното гориво, по отношение на сходство с условията за качество на течните горива. За отклоняване от плануваните правила, наложената санкция може да доближи до 50 хиляди лв..

ГДНП продължава работата по случая, възнамеряват се систематични аналогични инспекции.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР