Съвместната работа между ГЕРБ и Фондация “Конрад Аденауер винаги е

...
Съвместната работа между ГЕРБ и Фондация “Конрад Аденауер винаги е
Коментари Харесай

Борисов: Съвместната работа между ГЕРБ и “Конрад Аденауер” е от огромна полза за реформите у нас

Съвместната работа сред ГЕРБ и Фондация “Конрад Аденауер ” постоянно е била от голяма изгода за всички промени, провеждани в България.

 

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов след среща със заместник-ръководителя на отдел “Европейско и интернационално съдействие ” на фондацията Франк Прис в централата на партията.

 

Политикът е отправил признателност господин Прис, че специалистите на фондацията постоянно са били до партията при потребност от съвет във всяка една сфера на обществено-политическия живот.

 

По време на диалога двамата са отчели и отличното съдействие сред фондацията и структурите на Младежи ГЕРБ и Жени ГЕРБ.

 

Съвместните ни академии и кръгли маси ще продължат и отсега нататък като за нас е извънредно значима експертната поддръжка, която ни оказват от “Конрад Аденауер ” при подготовката на управническата стратегия на ГЕРБ, уточни още Борисов, като добави, че е срещнал господин Прис и с хода на предизборната акция:

 

Уверих го, че структурите на партията са в отлична кондиция, претендентите ни се срещат ежедневно с оптимален брой гласоподаватели и представители на разнообразни професионални общности и сме подготвени след спечелването на изборите да съставим държавно управление.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР