Съвместна операция срещу наркотрафика в Истанбул е била извършена в

...
Съвместна операция срещу наркотрафика в Истанбул е била извършена в
Коментари Харесай

Двама българи са задържани в Истанбул за наркотрафик

Съвместна интервенция против наркотрафика в Истанбул е била осъществена в съдействие с българската полиция, при което са арестувани 10 обвинени, в това число двама български жители, оповестява турският уебсайт Хаберлер.

Управлението за битка с опиатите в Турция е получило сведения за мрежа, обвързвана с България, при което е бил сбъднат контакт с българските управляващи и службите на двете страни са подхванали взаимни дейности.

Разследването е било поето от републиканската прокуратура в Кючюкчекмедже, Истанбул, и е била задействана взаимна интервенция с българската полиция. При осъществените акции в кварталите Силиври, Кючюкчекмедже, Авджълар и Фатих са арестувани общо 10 души, двама от които български жители.

Извършен е бил обиск в чифлик в Силиври, за който е имало информация, че служи като индустриална база за опиати. Иззети са над 30 кг наркотични субстанции и неестествен опиат в твърда и течна форма, 50 г марихуана и прецизни везни.

След приключването на дейностите в полицията шестима са оставени в ареста, а четирима са освободени при изискване за правосъден надзор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР