Съвместимостта във връзките е една от най-важните основи във взаимоотношенията. Ако

...
Съвместимостта във връзките е една от най-важните основи във взаимоотношенията.
Ако
Коментари Харесай

10 признака, че с партньора ви сте напълно съвместими

Съвместимостта във връзките е една от най-важните основи във взаимоотношенията.
Ако с колегата си се разбирате прелестно и си пасвате по най-важните за вас допирни точки и цели, това вещае триумф и благополучие в бъдеще. 
Физическото привличане, пристрастеността, любовта, пеперудите в корема са мимолетни и могат бързо да отминат. А когато това стане остават налице разликите, които в действителност ви разделят. 
Как да разберете дали сте съвместими с колегата си? Ето 10 признака, които подсказват чудесна съгласуемост. 

1. Положителни взаимоотношения
Ако позитивните взаимоотношения сред вас надвиват над разногласията и споровете, това е знак за съгласуемост. Означава, че ви свързват доста повече позитивни неща, в сравнение с мотиви за неразбирателства. И двамата подхождате деликатно и с схващане, без да се потискате и да го вършиме преднамерено. Просто се случва някак естествено. 

2. Споделяте сходни полезности
Съвместимостта се мери и със сходството сред полезностите и разбиранията. Те са свързани с работата, фамилията, метода на превозване на свободното време, отношението към околните и приятелите, обществения живот, възгледите за света и хората в него, в това число политиката. Ако имате сходни разбирания по тези значими тематики, вие сте съвместими. 

3. Споделяте идентични дълготрайни цели
Една от тайните на дългата и щастлива връзка, както и на съвместимостта сред сътрудниците в нея, са дълготрайните цели. Ако и двамата желаете идентични неща от живота, представяте си бъдещето по подобен метод, това ще ви събира във времето и ще поддържа напъните ви в постигането на тези общи цели. 

4. Физическо привличане
Няма по какъв начин да имате щастлива и хармонична връзка, в случай че сред вас няма никакво физическо привличане. То е част от всяка връзка и е неизменим фактор в доближаването, интимността, прочувствената съгласуваност. 

5. Споделена емоционалност
Ако имате сходна емоционалност, подхождате с схващане един към различен и няма прекомерни разлики в желанието ви да сте близо един до различен, това е рецепта за триумф. Споделената емоционалност е симптом на съгласуемост в характерите, характерностите, чувството и разбирането за връзка. 

6. Сходно възприятие за комизъм
Представете си, в случай че бяхте с сътрудник, който не схваща нито една от шегите ви или неговите смешки ви се костват безпределно глупави. Колко време бихте издържали в такава връзка без това в даден миг да не стартира да се трансформира в проблем, в мотив за раздразнения? Съвместимостта във връзките е белязана от подобие в възприятието за комизъм и това е в действителност значим индикатор. Така с колегата си ще можете освен да се смеете дружно и един на различен, само че и ще умеете да се забавлявате по идентичен метод дружно.

7. Честност и неприкритост
Признак на съгласуемост е, в случай че успявате да сте оптимално почтени и открити между тях. Не се страхувате да си казвате неща, които не са приятни. Не се притеснявате сътрудникът ви да ви види в светлина, която другояче бихте прикрили пред някой различен. 

8. Споделяте сходни занимания и спортове
Друг значим индикатор за съгласуемост във връзките е сходството в заниманията, които обичате. Ако имате идентични или близки занимания, които с наслада споделяте дружно, това е прелестен симптом на евентуално дълго и безоблачно благополучие. Двойките с хармонична съгласуемост между тях се радват на общи занимания, занимания, спортове, въобще идентични разбирания за това по какъв начин да прекарват свободното си време дружно. 

9. Ефективна връзка
Общуването е една от най-важните предпоставки в една връзка. Качествената и ефикасна връзка е ключът към откритостта, разбирането, чуването, приемането, решаването на проблемите и разногласията. Със сигурност сте съвместими, в случай че умеете да поддържате връзка качествено. 

10. Приемане
Приемането на другия подобен, какъвто е, е един от най-важните признаци на съгласуемост. Ако обичате колегата си тъкмо подобен и не желаете да променяте и парченце от него, както и той във вас, това е един от най-съкровените признаци на съгласуемост и подсказва, че сте намерили сродната си душа. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР