Съвместен екип на антикорупционната комисия, МВР и ДАНС влязоха в

...
Съвместен екип на антикорупционната комисия, МВР и ДАНС влязоха в
Коментари Харесай

Екип на Цацаров и полицията проверяват община Враца, кметът отрича нарушения

Съвместен екип на антикорупционната комисия, Министерство на вътрешните работи и ДАНС влязоха в община Враца и са почнали цялостна инспекция на подписаните от администрацията и кмета Калин Каменов покупко-продажби и изпълнени планове. Една от задачите на инспекцията е обвързвана директно с доставените нови тролейбуси в града.

В сигнал до комисията, ръководена от Сотир Цацаров, се твърди, има обилни нарушавания при сключването и осъществяването на публичната поръчка за доставките на новите тролеи. Някои уеб сайтове пък упрекнаха кмета Каменов, че съзнателно е сключил контракт със съмнителна компания и е взел рушвет за това. Избраният от ГЕРБ втори мандат врачанският градоначалник дефинира като безспорна неистина сходни материали, с които през последните дни беше наводнено интернет пространството.

„ За страдание доживях и мен да опетнят по най-грозния и позорен метод и то посредством жълти сайтове-бухалки, основани за да извършват поръчки за злепоставяне, да бълват неистини, нечистотия и подправени вести, написа Каменов в персоналния си профил. - Истината обаче е, че всички нелепости, които проведено се изписаха по мой адрес, са безспорна неистина. Единственото правилно е, че инспекции се правят по всички планове. Откакто съм кмет работата ми се ревизира непрестанно от всички институции. Обществената поръчка за доставката на новите тролейбуси е проверявана няколко пъти от всевъзможни органи и няма нарушавания. Доставените транспортни средства са проверявани и също няма установени разминавания ", добавя кметът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР